≫ 

Prvi spisak Hrvata posle 2. mesta na Mundijalu: Preokret za Modrića, Dalić ostao bez nekoliko zvezda!

Selektor "kockastih" objavio je prvi spisak fudbalera na koje računa za utakmice protiv Porgugalije i Španije

  • 1

Hrvatska reprezentacija ostala je bez nekoliko zvezda nakon Mundijala u Rusiji, pošto su Mario Mandžukić, Danijel Subašić i Vedran Ćorluka odlučili da se povuku iz reprezentativnog dresa i njih nema na prvom spisku koji je selektor "kockastih" Zlatko Dalić objavio pred mečeve protiv Portugalije i Španije.

Na spisku nema ni Ivana Strinića, koji je zbog problema sa srcem morao da napravi dužu pauzu.

Preokret se dogodio u slučaju kapitena Luke Modrića, za koga se spekulisalo da bi takođe mogao da prekine reprezentativnu karijeru, ali je očigledno odlučio da ostane i da predvodi ekipu u pohodu na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

On i predvodi spisak hrvatskih fudbalera, na kome ima i nekoliko novih imena u odnosu na ona sa Mundijala u Rusiji - tu su Karlo Letica, Matej Mitrović, Borna Barićić, Antonio Milić, Marko Rog, Mario Pašalić, Ivan Santini i Marko Livaja.

Hrvatska najpre 6. septembra gostuje Portugaliji u prijateljskoj utakmici, a pet dana kasnije igra u Španiji igra protiv Furije na otvaranju Lige nacija.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Hrvatski nogometni savez (@hns_cff) on

I Kristal Palas i Liverpul odlično su otvorili sezonu u Premijer ligi, a tim Luke Milivojevića večeras igra baš sa Crvenima. Kvota na dvojku je 1,45, a na duplu šansu 1X čak 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kristal Palas - Liverpul.

Atletiko ima šampionske ambicije, a one će biti na ispitu već u 1. kolu, pošto Simeoneov tim večeras gostuje Valensiji. Kvota na dvojku je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Valensija - Atletiko Madrid.

Marko Grujić mogao vi već danas da debituje za Hertu, koja u Kupu Nemačke gostuje Braunšvajgu. Kvota na dvojku je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Braunšvajg - Herta.

VIDEO: Jedini navijač Francuske u Zagrebu prvo se grlio sa Hrvatima a posle dobio batine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA