Luka Milivojević isprozivao Krstajića zbog loših odluka na Mundijalu: Sad sve izlazi na površinu!

Kapiten Kristal Palasa otvorio dušu u intervjuu za Dejli Mejl i rekao šta mu sve leži na duši

  • 38

Iako je Svetsko prvenstvo odavno završeno, neke stvari tek sada isplivavaju na površinu, a to je očigledno nakon intervjua koji je Luka Milivojević dao za Dejli Mejl, u kome je otvoreno kritikovao selektora Mladena Krstajića za odluke koje je doneo tokom Mundijala u Rusiji.

Milivojević je odigrao samo jednu celu utakmicu, i to onu u kojoj smo zabeležili jedinu pobedu, na otvaranju protiv Kostarike od 1:0. U drugoj je zamenjen protiv Švajcarske u 80. minutu, kada je umesto njega ušao Nemanja Radonjić, a ubrzo nakon toga Srbija je primila gol i ostala bez krucijalnog boda za narednu fazu.

Protiv Brazila Milivojević nije ni ušao u igru, a Srbija je poražena i mogla je da pakuje kofere za povratak.

Kapiten Kristal Palasa, koji je miljenik navijača, osvrnuo se na period iz Rusije i otvoreno iskazao da se nije slagao sa odlukama selektora. Pre svega zbog završnice meča protiv Švajcarske, gde ističe da nije smelo da se rizikuje kada je naš tim imao dobar rezultat, kao i za taktiku protiv Brazila.

Luka Milivojević u duelu sa fudbalerom Kostarike; Foto: AP/Tanjug

- Počeli smo dobro, 95% ekipa koje pobede u prvoj utakmici prođu dalje. Ali, druga utakmica je bila ona koja je odlučila našu sudbinu. Mislim da smo morali da budemo iskusniji i da više igramo na rezultat poslednjih 15 minuta. Pokušali smo da rizikujemo, gde po mom mišljenju nismo smeli.

- Na utakmici protiv Brazila je selektor imao svoje mišljenje, nešto što je pn pokušao i na kraju smo izgubili, pa je to bio loš izbor - rekao je Milivojević intervjuu za Dejli Mejl.

Besna reakcija Krstajića tokom utakmice protiv Švajcarske; Foto: AP/Tanjug

Uskoro treba očekivati novi spisak Mladena Krstajića pred utakmice Lige Nacije protiv Rumunije, Crne Gore i Litvanije, a već se spekuliše da na njemu neće biti Luke Milivojevića.

VIDEO: Krstajić posle ključne utakmice na Mundijalu: Pokradeni smo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gox

    21. avgust 2018 | 08:46

    Selektor koji prespava celu utakmicu, kome je kitic mile vrh vrhova i jos lajkuje tompsona. Ne mogu da ih shvatim ozbiljno, klovnovi nam vode reprezentativni fudbal!

  • Milos

    21. avgust 2018 | 09:06

    Mucen covek,jadan I bedan,ali glavna prica je da su 13 igraca potpisala peticiju da nece da igraju I idu.na.mundijal ukoliko ne vrate Muslina,naravno Kolarov je sve to ispeglao I za svoju poslusnost dobio.traku.kao novi kapiten Srbije.......Sa ovon Kokezanijom I.menadzerskom bagrom I lesimarima,lose nam se pise.

  • Александар

    21. avgust 2018 | 08:45

    Поздравио Вас је све редом Муслин. Очекујем да ФСС за селектора постави и кафе куварицу, неког економа и слично јер ето Муслин није добар и тако...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA