Odobren video-bim ispred Marakane: Delije najavile grmljavinu ispred stadiona!

UEFA je dala odobrenje, a pošto su rešeni i tehnički detalji, crveno-beli će imati podršku svojih navijača koji će se čuti i na Marakani

  • 48

Fudbaleri Crvene zvezde ipak će imati podršku svojih navijača na meču decenije! UEFA je dala dozvolu crveno-belima da na pomoćnim terenima iza južne tribine postavi video-bim gde će navijači moći da gledaju utakmicu.

Jedina dilema bila je da li Telekom može da obezbedi tehničke uslove za postavljanje video-bima na tom prostoru, za koji je UEFA jedino dala odobrenje, ali je i to otklonjeno i Delije će moći da se okupe u blizini Marakane i da pesmom bodre svoje fudbalere protiv Salcburga.

Očekuje se da taj prostor može da primi oko 3.000 navijača, koliko ih je bilo i na treningu pred utakmicu u ponedeljak.

I Delije su na svom forumu objavili poziv svim navijačima da će se od 20 časova okupiti ispred Marakane, odakle će zakjedno krenuti ka pomoćnim terenima iza južne tribine.

Takođe, navijači Zvezde su naglasili da neće koristiti pirotehniku, jer postoje ograničenja i to okupljanje ima istu težinu kao da je u pitanju utakmica.

Veliki dan za Zvezdu - mušema Lige šampiona prvi put na Marakani, i Salcburg u gostima pred praznim tribinama. Kvota na keca je vrlo primamljiva - 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Salcburg.

PAOK je već izbacio Bazel i Spartak, a može li da napravi još jedno iznenađenje? Kvota da će Prijovićev tim pobediti Benfiku u Lisabonu je 7,25! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Benfika - PAOK

BATE će imati težak posao da obezbedi prolaz u Ligu šampiona jer mu je rival u plej-ofu PSV. Kvota na keca u Belorusiji je 3,60, a na dvojku 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč BATE Borisov - PSV.

VIDEO: Delije pesmom poslale poruku fudbalerima pred Salcburg

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA