≫ 

Milojevića iznerviralo pitanje novinara: Mi ovde lako donosimo zaključke, Salcburg je trebalo da igra finale LE prošle sezone!

Odluka o učesniku Lige šampiona znaće se posle meča u Austriji

  • 21

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da je zadovoljan rezultatom u prvoj utakmici protiv Salcburga i ističe da je sve otvoreno pred revanš.

>>> Zvezdin remi velike nade! Crveno-beli bez primljenog gola idu u Salcburg po Ligu šampiona (FOTO)

On smatra da je ambijent bez publike uticao na njegovu ekipu, ali i da je Salcburg moćna ekipa.

- Završeno je prvo poluvreme, imamo drugo koje se igra u Salcburgu. Što se nas tiče, bilo nam je neobično zbog praznih tribina, nadam se da ćemo imati njihovu podršku u Salcburgu.

- Mnogo smo pričali o Salcburgu pred utakmicu, da je to izuzetno dobra ekipa, imali smo mali broj šansi na Marakanu, sve ostaje otvoreno.

Da li ostaje žal što Zvezda nije bila agresivnija i da li se na ovom meču videlo da protiv Salcburga može da se igra?

- Ne znam šta da kažem, ako ste vi videli da nismo bili agresivni. Mi ovde vrlo lako donosimo zaključke, Red Bul je prava ekipa. Oni su prošle sezone igrali polufinale LE, trebalo je da igraju finale. Nismo im dozvolili udarac na gol, odigrali smo dobru i pametnu utakmicu i ostali smo u igri da igramo drugo poluvreme u Salcburgu.

VIDEO: Krstičić posle Salcburga: Oni imali posed, mi bili opasniji

Kakva je situacija sa Savićem i Ebisilijom?

- Ebisilio je povređen,Vujadin duže već vuče povredu, zatražio je izmenu krajem poluvremena zbog bolova, ne znamo kakva je situacija trenutno.

Očekujete li više prostora za kontre u Salcburgu?

- Ne znam kakva će biti utakmica, Salcburg je ozbiljno skautirao, ništa ne prepuštaju slučaju, ali ni mi ne manjkamo za njima. Treba da se smirimo i da se pripremimoza revanš na najbolji mogući način.

Radonjić na meču Zvezde i Salcburga; Foto: Marko Jovanović

Ocenio je i da bi Zvezda igrala više napadački da je bilo publike, ali i da su osetili podršku navijača koji su bili izvan stadiona.

- Bila bi drugačija utakmica za naše igrače sigurno da je bilo navijača, znamo šta nam oni znače. Ovakav jedan ambijent nije baš u onakvom na kakav smo navikli da igramo. Čuli smo ih i dole na terenu, a ovom prilikom bi ih pozvao u Salcburg da nas podrže i siguran sam da ćemo imati veliku podršku.

Da podsetimo, revanš meč za ulazak u Ligu šampiona igra se za nedelju dana u Austriji.

VIDEO Degenek: Da su bili navijači dali bismo gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Role

    22. avgust 2018 | 00:41

    Imacete podrsku samooo napred! Svi u salzburg

  • ja

    22. avgust 2018 | 08:44

    Mloje pusti govna neka smrde . Odigrali ste pametno i borbeno . Svaka cast

  • Pele

    22. avgust 2018 | 09:21

    A sta je trebao,da glumi gvardiolu kao nas selektor pa da nam daju gol?ovo je aktivan rezultat,bikovi moraju da napadnu u Austriji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA