≫ 

Besni Murinjo napustio konferenciju posle svađe sa novinarima: Imam 3 Premijer lige, jednu više od ostalih 19 menadžera zajedno!

Portugalac je zbog tih titula tražio da ga poštuju

  • 12

Iako je njegov tim ubedljivo poražen na Old Trafordu od Totenhema, menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo tvrdi da je i dalje najbolji menadžer u Premijer ligi.

To je novinarima jasno dao do znanja pred kraj konferemncije za medije kada, očigledno, nije bio zadovoljan pitanjem i načinom na koji su se ophodili prema njemu.

>>> Posle 1:1 u Bernu, večeras se u Zagrebu odlučuje ko će u Ligu šampiona - Dinamo ili Jang Bojs. Kvota da Hrvati idu u grupe je 1,70, a na Švajcarce 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Zagreb - Jang Bojs.

- Da li znate koji je bio rezultat? 3:0 je bilo na kraju, 3:0 - rekao je Murinjo dižući tri prsta:

- Ali, da li znate šta ovo tri još znači? Znači da imam tri osvojene Premijer lige, jednu više od svih ostalih menadžera zajedno. Ja tri, oni dve. Poštovanje, poštovanje, poštovanje...

>>> Navijači se razbežali, Murinjo na ivici suza aplaudirao, a onda mu je bačen šal: Žozea nikad nismo videli u ovakvom izdanju! (VIDEO)

Portugalac je zatim ustao i napustio konferenciju, dok su novinari bili u čudu. Sve dok se neko od njih nije nasmejao i prekinuo tu sablasnu tišinu.

Podsetimo, Murinjo je posle meča aplaudirao onim navijačima koji su ostali na Old Trafordu posle meča sa Totenhemom. Ipak, većina je napustila tribine čim su Pevci dali treći gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxxx

    28. avgust 2018 | 10:04

    Treba da konacno shvati nije on resenje za veliki Mancester.Ako je od njega dosta je.

  • Likote

    28. avgust 2018 | 10:03

    Kupi sve sto vredi i opet ces biti dobar trener.

  • Dragan

    28. avgust 2018 | 08:41

    Unistio je i unizio Mancester.Treba da ode..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA