≫ 

Ako su svi u Salcburgu, ko je onda parkirao misteriozni crveni Ferari ispred Marakane? (FOTO)

Ko bi mogao da doveze moćnu mašinu ispred našeg najvećeg stadiona, ako su svi igrači, funkcioneri, navijači kluba u Salcburgu?

  • 45

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Salcburg gde u sredu od 21 sat igraju revanš meč plej ofa za Ligu šampiona protiv istoimenog kluba.

Sa njima je otputovalo i celo rukovodstvo, kao i legende kluba, ali i veliki deo navijača.

Zato i čudi što se u prepodnevnim časovima u četvrtak iznenada pojavio misteriozni crveni Ferari ispred Marakane. Zaposleni u klubu koji su ostali ne znaju čiji je, a takvih vozila u Srbiji sigurno nema mnogo, a pogotovo sa srpskim tablicama.

Da li je neki nepoznati biznismen odlučio da svrati i da obiđe Zvezdin muzej, ili je neki takođe imućni čovek doterao auto i parkirao ga tu jer je bilo mesta. Misterija svakako ostaje. Ono što je sigurno je da igrači Zvezde, koji nisu otišli u Austirju, siurno nemaju novca za ovakav auto.

>>> AEK je iz Mađarske doneo prednost od 2:1, i večeras u Atini treba samo da završi posao protiv ekipe Marka Nikolića. Ako ipak verujete u Videoton kvota na pobedu gostiju je čak 7,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč AEK - Videoton.

>>> Posle 1:1 u Bernu, večeras se u Zagrebu odlučuje ko će u Ligu šampiona - Dinamo ili Jang Bojs. Kvota da Hrvati idu u grupe je 1,70, a na Švajcarce 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Zagreb - Jang Bojs.

Foto: Telegraf

Da li su bolje besne mašine ili dame pored njih?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    28. avgust 2018 | 17:39

    Ranko Stojic bivsi predsednik Fk Rad sad suvlasnik zvezdine filijale Fk Graficar.

  • Giga

    28. avgust 2018 | 17:13

    Nista gore nego kad se napijem pa ne znam gde sam parkirao. Hvala telegrafu.

  • ja

    28. avgust 2018 | 18:03

    To je totalno nebitno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA