≫ 

Da li su Austrijanci potcenilii crveno-bele? Mediji meč sa Zvezdom najavljuju kao da su već prošli! (FOTO)

Deluje da u Salcburgu pucaju od samopouzdanja

  • 12

Аustrijska štampa se u utorak bavila samo navijačima Crvene zvezde, a na dan utakmice, u fokusu je samo fudbalska priča.

Salcburger Nahrihten je izneo i svoje predviđanje sastava, pa će tako Salcburg predstavljati Stanković, Lajner, Ramaljo, Pongračić, Ulmer, Hajdara, Samaseku, Volf, Šlager, Jabo i Dabur, dok bi za Zvezdu nastupili Borjan, Stojković, Savić, Degenek, Rodić, Krstičić, Jovičić, Kafu, Ben, Radonjić i Pavkov.

Foto: Telegraf.rs

Sa druge strane, Salcburg Krone najavljuje ofanzivnu snagu uz fotografiju trenera Marka Rozea sa širokim osmehom, dok je isti list u utorak sa velikim strahom najavio dolazak Delija.

Foto: Telegraf.rs

Salcburger navodi da su na strani Salcburga domaći teren, kvalitet, trener, iskustvo i velika serija, pa se Zvezdi daju minimalne šanse u revanšu.

Foto: Telegraf.rs

Došao je taj dan - Zvezdin napad na Ligu šampiona u Salcburgu. Kvota da šampion Srbije ide u grupe, nebitno na koji način, je 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Salcburg - Crvena zvezda.

Kvota da će Zvezda pobediti u Salcburgu, a Radonjić biti strelac je čak 20! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Salcburg - Crvena zvezda.

Vladan Milojević o jurišu na Ligu šampiona u Salcburgu

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Austrije, Bojan Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    29. avgust 2018 | 11:47

    Videcemo naslove sutra !!!!

  • BELGRADE

    29. avgust 2018 | 11:49

    Zvezda mora u glavi da ima tu opsesiju da što pre kako znaju i umeju daju gol.Pa onda da se ćeramo. Ovde je 0:0 bilo tako da tamo svaki gol je dodatna prednost dal vodili ili igrali nerešeno.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    29. avgust 2018 | 11:37

    Најбољи одговор ће им бити 10000 на њиховом стадиону и два комада њима. Бен и Радоња или Павков. Мора једна да уђе као награда за онај промашај Стоиљковића.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA