Prijović zapalio Solun, a onda je golman PAOK-a napravio glupost godine i sve upropastio (VIDEO)

Srpski reprezentativac u ranoj fazi meča doneo je grčkoj ekipi prednost, ali je njegov čuvar mreže u 26. minutu napravio potez koji ulazi u konkurenciju za glupost godine

  • 0

Fudbaleri Benfike plasirali su se u Ligu šampiona, pošto su u revanšu u Solunu savladali PAOK sa 4:1. I PSV je slavio sa 3:0 na svom terenu protiv BATE-a i tako obezbedio elitno takmičenje.

Goreo je Solun pre početka meča između PAOK-a i Benfike, koji odlučuje o plasmanu u Ligu šampiona! Navijači grčkog tima su napuili stadion do poslednjeg mesta, a onda su i pre početka meča zapalili baklje na svim tribinama.

I meč je počeo bajkovito za PAOK, jer je Aleksandar Prijović u 13. minutu postigao gol i "zapalio" Tumbu. Pravi tektonski poremećaj viđen je na stadionu, jer je u tom trenutku PAOK imao u svojim rukama plasman u Ligu šampiona.

Međutim, samo nekoliko minuta kasnije Žardel je izjednačio, pa je Benfika poravnala rezultat na 1:1, koliko je bilo i u Lisabonu. A onda je u 26. minutu golman PAOK-a, Aleksandros Pashalakis napravio glupost godine.

U želji da spreči korner nakon što mu je njegov defanzivac vratio loptu loše, u trku je zaustavio loptu pred gol aut liniju, ali se okliznuo i otišao van terena, a to je iskoristio igrač Benfike, koji mu je ukrao loptu, nad kojim je zatim on napravio penal.

Salvio je iskoristio kazneni udarac i tako povisio prednost gostiju na 2:1, i tako ekipu iz Soluna doveo u veoma tešku situaciju, koja se do poluvremena samo pogoršala, jer su primili još jedan gol.

Na startu drugog poluvremena Benfika je postigla još jedan gol sa penala i do kraja rutinski sačuvala prednost i slavila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA