≫ 

Modrić pobedio Ronalda za 90 poena, menadžer tvrdi: Smešno je što je Hrvat najbolji fudbaler Evrope!

I direktor Juventusa je bio ogorčen

  • 20

Čak 80 trenera UEFA i 55 novinara su izabrali Luku Modrića za najboljeg igrača Evrope na ceremoniji u Monaku u četvrtak.

Većina njih su dali svoj glas Hrvatu koji je za 90 poena bio bolji od Kristijana Ronalda, a čak 179 ispred Mohameda Salaha. Lionel Mesi i Antona Grizman su bili toliko iza da se nisu ni našli na finalnoj listi.

>>> Dortmund je u provm kolu strpao četiri komada Lajpcigu, nada se da će i sada bidi efektan. Dvojka se plaća sa 1,60, a pogledajte i sve ostale kvote MOZZART kladionica za meč Hanover – Borusija Dortmund.

Modrić je izabran i za najboljeg vezistu, dok je Kristijano Ronaldo proglašen za najboljeg napadača. Međutim, Portugalac nije bio na ceremoniji, a razlog za to je navodno što je znao da će Hrvat biti najbolji fudbaler.

Modrić prima nagradu Printscreen: uefa.com

- To je njegova lična odluka. Mi to poštujemo, a istovremeno smo ogorčeni jer je Ronaldo bio najbolji u LŠ prošle sezone. Modrić najbolji? Da sam ja novinar, glas bi dao Ronaldu - rekao je direktor Juventusa Bepe Morata.

S druge strane, Ronaldov menadžer Žorž Mendeš je bio još oštriji u davanju izjava.

- Ovo je smešna i sramotna odluka. Pobednik uopšte nije bitan, jer je Ronaldo najbolji. Fudbal se igra na terenu, a Ronaldo je sa 15 golova nosio Real do titule i zaslužio je nagradu - rekao je Mendeš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    31. avgust 2018 | 10:55

    A sta je ronaldo osvojio naspram Modrica sta nista tako da psssstttt budale iz juventusa. Modric samo tako idemo bratee Crna Gora je uz tebe <3

  • Klek

    31. avgust 2018 | 09:25

    On je privezak za Ronalda bruka

  • Xxx

    31. avgust 2018 | 09:38

    Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA