Ovako je izgledala kancelarija Marakane posle istorijske transfer noći: Terzićev selfi za miran san Zvezdaša (FOTO)

Osmesi dovoljno govore koliko je ovo bio uspešan dan u Ljutice Bogdana 1a

  • 12
Zvezdan Terzić, Stefan Pantović, Miljan Milošević i Marko Mitrović; Foto: Telegraf

Zvezda je u istorijskoj noći završila tri velika pojačanja, pošto su Marko Marin, Ričmond Boaći i Goran Čaušić postali novi fudbaleri crveno-belih koji na taj način žele ozbiljno da se suprotstave ozbiljnim rivalima u grupnoj fazi Lige šampiona - Liverpulu, PSŽ-u i Napoliju.

Radilo se bukvalno do ponoći, a poslednji je realizovan transfer Marka Marina, za koga se najduže čekala papirologija.

Nakon što je sve završeno i nakon što je Zvezda zvanično potvrdila transfer, usledio je i selfi generalnog direktora Zvezdana Terzića, koji dočarava atmosferu na Marakani, gde se ostalo do ponoći kako bi crveno-beli maksimalno pojačani ušli u elitno takmičenje.

Uz Terzića, tu su bili i Stefan Pantović, skaut Marko Mitrović i portparol kluba Miljan Milošević, koji su sedeli za stolom i čitavog dana radili svoj deo posla.

Njihov osmeh i spokojna lica pokazuju da i navijači Zvezde mogu mirno da gledaju ostatak sezone, a posebno spektakle u Ligi šampiona.

VIDEO: Goreo je Beograd: Delije slavile do sitnih sati na ulicama prestonice

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    1. septembar 2018 | 11:37

    Vec pojacavaju ekipu za narednu sezonu. Mozda ove godine ne napravimo nista u LS, ali imam osecaj da ce naredna godina mnogo toga da donese Zvezdi i navijacima, pomerice se mnoge granice. Novac se pametno i dugorocno ulaze, dovode se ozbiljni igraci. Svaka cast majstori !!! I da primite 100 golova, to nije sramota od ovako jakih ekipa (pa i jace ekipe su gubile od njih sa velikom razlikom). Budite ponosni sto god da se desi u LS !!!.

  • Conan72

    1. septembar 2018 | 07:07

    Jedan je gospodin Terzic

  • Драган Гиљен

    1. septembar 2018 | 09:46

    НАПРЕД ЗВЕЗДА, САМО НАПРЕД!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA