Marko Marin se prisetio "treš toka" sa Lanetom Jovanovićem protiv Srbije na Mundijalu: Prišao mi je čim sam ušao u igru... (VIDEO)

Nekadašnji reprezentativac Nemačke evocirao je uspomene iz 2010. godine sa Mundijala u Južnoj Africi, kada je igrao za njega veoma emotivan meč

  • 8

Marko Marin je stigao na Marakanu kao najveće pojačanje kluba u modernoj istoriji!

Sportski direktor Zvezde priznao je da ne veruje da će ikada više neki reprezentativac Nemačke igrati u crveno-belom dresu, a samog Marina smo na promociji u Ljutice Bogdana 1a, podsetili i na meč protiv Srbije koji je igrao u Južnoj Africi na Svetskom prvenstvu 2010. godine.

Marin je u igru ušao u 70. mnutu umesto Tomasa Milera, a tada je viđena i čuvena scena kada mu je Milan Jovanović prišao i nešto dobacio, nakon čega je počeo "trahs talk" između njih dvojice.

Marko Marin ulazi u igru umesto Tomasa Milera na meč protiv Srbije 2010. godine; Foto: Profimedia/AFP

Marko Marin u duelu protiv fudbalera Srbije; Foto: Profimedia/AFP

- Neobično je bilo. Znalo se pre da igram protiv Srbije, to je bilo mnogo emotivne za mene, kad vidiš sve naše zastave... Ali to je fudbal. Kada sam ušao na teren, Lane je rekao da usporim samo i da ne igram maksimalno, to je to - uz osmeh se prsetio Marko Marin.

Milan Jovanović je posle utakmice objasnio i o čemu je razgovarao sa Marinom, kao i da je bio nešto grublji.

- Prvo sam ga pitao sa li je stoprocentni Srbin, a kada sam dobio pozitivan odgovor, odnosno da su mu oba roditelja Srbi, rekao sam da pazi šta radi - objasnio je Milan Jovanović posle meča u Južnoj Africi.

Milan Lane Jovanović slavi pogodak protiv Nemačke; Foto: Guliver/Michael Steele/Getty Images

Prisetite se i sami te čuvene utakmice u kojoj je Srbija pobedila golom Milana Laneta Jovanovića, kada je se istakao i Vladimir Stojković odbranjenim penalom Lukasu Podolskom.

VIDEO: Marko Marin objasnio kako je zavoleo Zvezdu

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. septembar 2018 | 15:28

    Јел примећујете како је све ведрије, веселије кад се пише о дешавањима у Звезди? Свима, осим лаворашима. Само они плачу,а уопште немају разлога за тим. Били су и биће увек комшија познатог Српског бренда.

  • Perke

    3. septembar 2018 | 16:12

    Upravo tako, sve je lepse kada Zvezda cveta...lepse se zivi, jednostavno...

  • Ckalja

    3. septembar 2018 | 18:24

    Zver 💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA