Darko Kovačević: Zvezda stopirala dolazak Živkovića u reprezentaciju!

Novi sportski direktor FSS-a po prvi put se obratio javnosti posle preuzimanja funkcije

  • 7
Fss Foto: Marko Jovanović

Novi sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Darko Kovačević izjavio je da najveću odgovornost za spisak igrača snosi selektor Mladen Krstajić, ali i da su vodili razgovor o tome.

- Spisak? Ta odgovornost je na selektoru, ali razgovaramo. Mislim da treba da radimo kao tim i da svako svoju odgovornost nosi. Imamo dobru saradnju, očekujem veliki uspeh - rekao je Kovačević na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

Ujedno, bivši istaknuti reprezentatativac priznaje da i sam oseća veliku odgovornost. 

- Osećam veliku obavezu prema svojoj zemlji i narodu - kaže on.

Stručnom štabu biće ponovo priključen Zoran Filipović, koji je radio i kod prethodnog selektora Slavoljuba Mislina. Ipak, umesto njega je na to mesto trebalo da dođe Bratislav Živković, ali je istakao da mu Zvezda nije dozvolila da se priključi reprezentaciji.

Crvena zvezda nije dozvolila Živkoviću da se priključi reprezentaciji, u stručni štab stiže Zoran Filipović koji će asistirati Krstajiću - naglasio je novi sportski direktor FSS.

Kovačeviću je zasmetalo što se mediji više bave spekulacija oko sukoba unutar reprezentacije, a ne o utakmicama protiv Litvanije i Rumunija na startu Lige nacije.

- Nisam ni bio u Rusiji, ali iz razgovora sa selektorom i igračima znam da je atmosfera bila izvanredna - zaključio je Kovačević.

Srbija u petak startuje Ligu nacija protiv Litvanije u Viljnusu, a tri dana kasnije dočekuje Rumuniju.

VIDEO: Krstajić objasnio zašto nije zvao Luku Milivojevića

VIDEO: Kolarov prekinuo konferenciju posle pitanja o Stojkoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realista

    4. septembar 2018 | 08:13

    Ogriješili se od čovjeka koji nas je odveo na svjetsko prvenstvo, Muslin je od ničeg napravio nešto i zbog jednog igrača (svi znamo kog) damo reprezentaciju u ruke nekom ko nema pojma i nakon sprdnje na prvenstvu on ostane selektor! Pa ako je tako, što ne ostavište Antića?! Pa zato što nije htio slušati menadžere, kao ni Muslin. Više ne gledam reprezentaciju dok se nešto ne promijeni.

  • Atina

    3. septembar 2018 | 23:56

    Ne bih da mracim i zracim,ali posle po meni onakvog debakla u Rusiji ,ne znam koga vise interesuje reprenzetacija sem Ramadanija.

  • Nesa CZ

    3. septembar 2018 | 22:52

    Bravo za Zvezdu... Biti pomocnik coveku koji nema sekund trenerskog staza je nakaradno... Krstajic nije pravi covek za selektora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA