Mesi konačno progovorio o Ronaldovom transferu u Juventus! (VIDEO)

Zvezda Barselone ističe da je iznenađenja odlaskom Portugalca iz Reala

  • 3

Odlazak Kristijana Ronalda iz Reala u Juventus bio je transfer decenije, kakav dugo nije viđen u svetu fudbala. Ljubitelji "najvažnije spordne stvari" mogu samo da žale što više neće biti u prilici da gledaju El Klasiko u kome će snagu i umeće jedan protiv drugog odmeravati dva najbolja svetska fudbalera - Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo.

Od odlaska Portugalca u Seriju A, zvezda Barselone nije se oglašavala, sve do danas, kada je progovorio za španske medije.

- Real Madrid je jako oslabljen odlaskom Kristijana Ronalda, jer je on jedan od najboljih igrača sveta. Juventus je sada favorit za osvajanje Lige šampiona s Ronaldom. Iskreno, bio sam iznenađen njegovom odlukom da napusti Real i ode u Juventus - rekao je Mesi, koji ističe da će i Barsa pokušati da osvoji titulu prvaka Evrope.

- Juventus je vrhunska ekipa i sigurno će sada biti mnogo jači i konkurentniji u Ligi šampiona. Naš cilj je da ove sezone pokušamo da osvojimo to takmičenje nakon što smo tri sezone zaredom ispadali u četvrtfinalu. Glavni cilj nam je taj trofej i učinićemo sve da ga osvojimo - poručio je Mesi.

VIDEO: Lionel Mesi dribla psa i prodaje mu fore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jon

    3. septembar 2018 | 21:28

    Svaka čast bas je lepo rekao ovo😀

  • Mr

    3. septembar 2018 | 21:32

    Žalost je velika što je otišao iz Reala a još veća žalost što je otišao za Juventus.

  • Gaga

    4. septembar 2018 | 01:19

    Osvojile vi Primeru,a što se Lige Šampiona tiče tu će već teže ići,jer će vam jedna od prepreka biti Crvena Zvezda. Tanananana Liga Šampiona,Zvezda - Barselona...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA