≫ 

Velika analiza Aleksandra Kolarova 40 dana od Svetskog prvenstva (VIDEO)

Kapiten Orlova otkrio je kakva je bila atmosfera u svlačionici, šta se dešavalo unutar ekipe i kako je izgledao sastanak posle poraza od Švajcarske

  • 27

Foto ilustracija: Telegraf/Marko Jovanović

Tema broj jedan na konferenciji za medije Mladena Krstajića i Aleksandra Kolarova na novom okupljanju Orlova u Staroj Pazovi bila je atmosfera unutar ekipe na Mundijalu, posle priče o postojanju klanova unutar tima, kao i o pokušaju puča određenih igrača, instruiranih od strane menadžera Falija Ramadanija.

Krstajić je u svom obraćanju i objašnjavanju spiska "između redova" objasnio da je Luku Milivojevića izostavio sa spiska zbog njegove izjave u britanskom Dejli Mejlu, gde je kritikovao selektora za poteze na Mundijalu.

Iako su u javnosti procurile informacije o klanovima i "rovarenju" igrača unutar reprezentacije, kapiten Kolarov dao je svoju analizu svega hladne glave, 40 dana od završetka Mundijala za našu ekipu posle poraza od Brazila, koji je označio povratak kući za Orlove.

On je takođe "između redova" prozvao pojedine igrače koji su doturali informacije medijima, pa je tako procurila informacija o sastanku posle meča sa Brazilom, za koju je potvrdio da je tačna. Kako je sastanak završen i šta Kolarov misli o tome da je u taboru Orlova bio pokušaj puča, zašto se više druži sa dva, a manje sa 15 drugih fudbalera, poslušajte u videu:

Takođe, Kolarov je "kapitenski" uleteo u pitanje koje je bilo postavljeno Mladenu Krstajiću, pa je nakon odgovora selektora i sam dao analizu na goreću temu - zašto Srbija nema bekove? Pre svega je problem desnog beka, gde je jedini na spisku Antonio Rukavina, koji ima 34 godine!

Mnogi sada žale što Filip Stojković, iako je Srbin, igra za reprezentaciju Crne Gore, pa Orlovi nemaju na vidiku adekvatnu zamenu i dugoročno rešenje za tu poziciju. Zbog toga je Kolarov uputio kritiku svim srpskim fudbalerima koji ne veruju u sebe, niti da će igrati ikada u reprezentaciji Srbije, pa prihvataju ponude drugih reprezentacija, a bio je brutalan i oštar u tom komentaru.

Pogledajte i sami šta je sve rekao:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija26

    4. septembar 2018 | 15:21

    Ti da si bio covek ne bi uzeo od Baneta traku, a Bane ce za nas uvek biti kapiten. A da tebe nisu zvali u reprezentaciju, igrao bi i za Kongo!

  • Nešo

    4. septembar 2018 | 14:11

    Da je kakve pravde i doslednosti ti ne bi bio kapiten i shodno podmladjivanju koje kobojagi propagira Krstajic ni ti ne bi igrao . Ti si deo iste poslušnicke bratije . Da si cestit i posten ne bi ni uzeo kapitensku traku jer ti pored Ivanica u timu nije pripadala ni po cemu .

  • Smeće

    4. septembar 2018 | 13:52

    Svi ste vi veliko smece samo umete da prduckate za medije a od igre nista, sto ste i pokazali vise puta!!! Ali u klubovima gde igrate svi ste druga priča.Nastavite da blebecete to vam najbolje izgleda ide a lopta je u drugom planu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA