≫ 

Liverpul objavio cene karata za Zvezdu, Napoli i PSŽ: Posle vize, Delije moraju da se dobro spreme i za ulaznice! (FOTO)

Slavni engleski klub ništa nije menjao u odnosu na Premijer ligu i prethodne sezone

  • 13

Fudbalski klub Liverpul najavio je prodaju karata za Ligu šampiona, a cene za mečeve sa Crvenom zvezdom, Napolijem i PSŽ-om biće identične.

Klub je poručio da neće biti promena karata u odnosu na domaći šampionat, cene se nisu menjale od 2015, kreću se u rasponu od 9 do 59 funti, uz posebne popuste za decu i starije od 65 godina.

Najjeftinije od devet funti su očekivano za najviše i najdalje mesto u odnosu na teren i nema ga u velikom kapacitetu, mesto u čuvenom kopu košta između 37 i 43 funte, odnosno 4.800-5.600 dinara.

Ono što sigurno najviše zanima navijače Crvene zvezde je cena prostora za gostujuće navijače, a ona iznosi 48 funti, odnosno oko 6.300 dinara, što će biti solidan trošak posle svega ostalog što prati odlazak, uz nezaobilaznu vizu za koju treba izdvojiti oko 100 evra.

Mesto za Delije su obeležena zelenom bojom iza gola levo, biće bliže uglu sa Main Stand tribinom Foto: Liverpoolfc.com

Najpaprenija mesta su za glavnu tribinu uz teren i na Ser Keni Dagliš mestima, 57 i 59 funti, a ceo pregled sedišta uz cenovnik možete pogledati na portalu engleskog kluba.

Podsećamo, Liverpul je već napravio listu igrača na koje računa u LŠ, dok je Crvena zvezda napravila poseban program prodaje paketa karata za utakmice, gde će vlasnici sezonskih karata imati posebne povlastice.

VIDEO - Boaći gladan golova po povratku na Marakanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jsk

    5. septembar 2018 | 09:37

    Delije ce doci ne brinite vi nista!

  • Krajina

    5. septembar 2018 | 09:26

    Ne razumijem šta je ovdje papreno i skupo, idete u takav hram fudbala pa najbolje da vas gospodo džaba puste unutra

  • DelijaCG

    5. septembar 2018 | 11:52

    Pa tri puta su skuplje karte u Beogradu. Mjesta koja kod njih kostaju 50e kod nas kostaju 150e.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA