≫ 

Sergej odbio osam miliona evra od PSŽ-a!

Agent srpskog reprezentativca Mateja Kežman izneo neverovatne podatke

  • 38
Sergej Milinković Savić Foto: Marko Jovanović

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić odbio je ponudu Pari Sen Žermena od osam miliona evra godišnje jer želi da uvede Lacio u Ligu šampiona, izjavio je njegov agent Mateja Kežman.

- Mogao je da zarađuje mnogo više u nekom drugom klubu, imao je mnogo zanimlivih ponuda. U Francuskoj mu je nuđen ugovor od osam miliona evra, ali odlučio je da ostane i da sa Lacijom pokuša da izbori plasman u Ligu šampiona - rekao je Kežman za Gazetu delo Sport.

Hrvati kao finalisti Mundijala, Portugalci bez Kristijana Ronalda, koji je zatražio odmor. Ipak, kec vredi 2,55 i Portugalija je blagi favorit. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionice za prijateljski meč Portugalije i Hrvatske.

Kežman je istakao da je nakon razgovora sa predsednikom kluba Klaudijom Lotitom i sportskim direktorom Igliom Tareom prihvatio odluku da Sergej ostane bez ikakvih problema.

On je dodao da će Sergeja čeka mnogo bolji ugovor, najverovatnije tri miliona evra po sezoni kako su preneli italijanski mediji.

Foto: AP/Tanjug

- Sa klubom smo se dogovorili oko novog ugovora koji će uskoro biti potpisan - kazao je agent srpskog reprezentativca.

Prema njegovim rečima ako za golmana može da se plati 70-80 miliona evra, onda Sergej ne vredi manje od 100 miliona.

- Sergej je jedan od najboljih igrača Evrope na svojoj poziciji i može mnogo da napreduje - zaključio je Kežman.

Interesovanje za Sergeja ovog leta pokazali su još Mančester Junajted, Real Madrid, Čelsi i Juventus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hopko

    6. septembar 2018 | 11:56

    Koja laž. Kežman Lažman

  • Milos

    6. septembar 2018 | 11:55

    Tvoj menadzer I ti ste pravili hajku po medijima,protiv Slavoljuba Muslina,kako bi upisao nastupe za A selekciju da bi se lakse prodao,medjutim tvoj kvalitet je neosporan,Ali zalaganje ravno nuli......Muslin je rekao da te trenutno ne vidi u A timu jer Ima dosta igraca zasluznijih da budu tu gde jesu..........jedna velika SRAMOTA,sta radi Fss Kokezanija,Krstajic I svi nebitni faktori..........podrska za sve igrace koji ne zele da igraju dok su neznalice tu gde jesu!

  • Kursumlija

    6. septembar 2018 | 11:20

    Hahaha pa ne odgovara menadzeru ta cifra.Kezman duguje mnogo vise ljudima od 8milki.On i u restoranima jede na crtu.A kumovska veza Krstajic,Savo i kezman hteli da te isforsiraju na svetsko ali si ih obrukao i ostavio do daljneg bez kinte..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA