≫ 

Glas iz Zvezde čuje se do Napulja: Navijači su naši čuvari, bilo bi lepo da sa Napolijem igramo za treće mesto u grupi

Stefan Pantović približio Napolitancima šta ih čeka 18. septembra na našem najvećem stadionu

  • 6

Zvezda i Liga šampiona - savršen spoj!

Počinje da "kuva" okolo Ljutice Bogdana pred dolazak Napolija kada će fudbaleri Zvezde prvi put posle dve i po decenije ući u klinč sa kremom evropskog fudbala. Ponovo su crveno-beli na evropskoj mapi, a ono što ih čeka je tek priča za sebe, tri teškaša: Napoli, PSŽ i Liverpul. Spektakl kakav se verovatno viđa jednom u mnogo godina na našem podneblju.

Zainteresovali su crveno-beli fudbalsku vlastelu, koja ne vidi Zvezdu kao pretnju, ali znaju kakav šmek donosi među velikane.

- Stadion Marakana? Navijači su stvarno naš 12. igrač, na kraju krajeva, oni su naši članovi, čuvari kluba. Svi smo mi deo kluba, navijači, očekujemo mnogo od naših najvernijih fanova u Ligi šampiona - približio je direktor Zvezde Stefan Pantović napuljskim medijima.

Grupa u kojoj je Zvezda je sam pakao, Napolitanci su mišljenja da će sa Zvezdom voditi borbu za treće mesto, što bi, iz perspektive beogradskog kluba, bila sjajna stvar - ući u koštac sa tako jakim klubom, igrati sa njim egal.

- Da li će Zvezda - Napoli biti odlučujući meč? Ne razmišljamo na taj način, mada Liverpul i PSŽ su zaista jaki. Rezultat u Ligi šampiona zavisi od mnogih faktora, možda i Napoli bude prvi, ko zna. Svae je moguće - kaže Pantović.

Foto: MN Press

Podsetio je Italijane Zvezdin operativac na prethodnu, istorijsku sezonu za klub.

- Mi smo jedini tim u istoriji Lige Evrope koji je iz kvalifikacija stigao do nokaut faze. Ove sezone ušli smo u Ligu šampiona i puni smo samopouzdanja pred takmičenje u grupi. Važno je samo biti u Ligi šampiona, sad je sve na nama da se pokažemo u najboljem svetlu.

Napoli je tim u čiju su se igru zaljubili mnogi pasionirani fanovi magične igre na zelenom pravougaoniku poslednjih godina. Ipak, tvorac takvog Napolija Mauricio Sari je otišao u Čelsi, Anćeloti je preuzeo komandu, ali nije najbolje počeo u Seriji A.

- Dopada mi se kako je Napoli igrao poslednjih godina, uvek ih gledam kad imam vremena. Anćeloti je stigao, a poštovanje koje imam prema njemu ne može se rečima opisati.

Italijani, naravno, nisu propustili da priupitaju Pantovića za srpskog fudbalera i nekadašnjeg igrača Zvezde Nikolu Maksimovića, člana Napolija.

- Sa Nikolom sam prijatelj, dobar je momak. Žao mi je što se nije duže zadržao u Zvezdi. Verujem da se može izboriti za mesto u Napoliju što će, opet, zavisiti i od trenera. Zvezda nije imala takvog štopera 10-15 godina.

Pantović je za kraj dodao da navijači Napolija ne moraju da brinu za bezbednost u Beogradu, garantuje im bezbedan dolazak i odlazak iz srpske prestonice i stadiona.

VIDEO: Koreografija Delija u Salcburgu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija26

    6. septembar 2018 | 21:51

    Pratim Zvezdu vec 34 godine, jaceg keca nisam osecao odavno!

  • Boka

    6. septembar 2018 | 20:57

    A sto trece a ne prvo ili drugo?

  • Rici77

    6. septembar 2018 | 20:45

    Da da cuvari kluba!!! Kad se saberu kazne uefe dodje se do par miliona eura!!! Bas cuvaju klub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA