≫ 

UEFA suspendovala trenera Zvezde, pale i novčane sankcije: Crveno-beli će platiti 7.000 više nego Salcburg!

UEFA je saopštila odluku!

  • 14

Fudbaleri Crvene zvezde će protiv Napolija u 1. kolu Lige šampiona biti uskraćeni za usluge pomoćnog trenera Milana Kosanovića, a to nije jedina kazna Evropske kuće fudbala.

Kosanović  je na meču protiv Salcburga ubacio drugu loptu na teren i to će ga koštati prisustva na istorijskom meču sa Napolitancima.

UEFA je detaljno saopštila da su sporni bili - uletanje na teren, činjenje štete, paljenje baklji, bacanje predmeta i ponašanje trenera.

Zato je Zvezda uskraćena za prodaju karata svojim navijačima za gostovanja PSŽ-u i Liverpulu, moraće da kontaktira Salcburg u narednih 30 dana kako bi platila štetu koju su napravili navijači, uz to je fiksirana i novčana kazna od 30.000 evra.

Kažnjen je i Salcburg, takođe zbog upada navijača na teren, pošto nisu preduzete sve mere da se to ne desi. Stepenice su takođe bile blokirane, a Salcburg će zbog toga morati da odvoji 23.000 evra.

VIDEO - Marakana se sređuje i ulepšava za Ligu šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda

    7. septembar 2018 | 20:33

    Zašto neko veliča ove huligane? Zašto? šta oni dobro čine za zvezdu? Može se napraviti dobra atmosfera i bez bacanja stolica, natpisa o Mladiću i sl. Veliki sam zvezdaš, ali ovo što rade pravi samo štetu klubu, jer su to silne pare koje oni daju zbog navijača. Dođeš na utakmicu da navijaš, a ne da praviš natpise o Kosmetu i Mladiću. Za to je ulica, a ne stadion. Inače ako hoćete da oterate siptare i amere sa Kosmeta, neće te ih oterati sa parolama i zastavicama na stadionu!

  • Ja...RS

    7. septembar 2018 | 19:32

    Bit ce jos toga,ovo je samo pocetak,mozes zamisliti sta ce sve da urade (UEFA) ako pobijede nekog od velikih u LS.

  • ambasador

    7. septembar 2018 | 19:12

    Jasno je sada da nije svakome da izlazi preko granice iz srbije...shvatam ih , 30 god nisu vidjeli svijeta..zaboravili se ljudi pa poceli divljati , skidati se goli pa se cude sto su kaznjeni..dobro vas nisu isutali sa takmicenja..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA