Na Mundijalu krilo, protiv Litvanije plej! Pitali smo Tadića da li mu je žao što u Rusiji nije igrao iza napadača (VIDEO)

Džentlmenski je odgovorio Tadić

  • 1

Fudbaleri Srbije pobedili su Litvaniju sa 1:0 na startu Lige nacija, a jedini gol postigao je Dušan Tadić.

On je igrao na poziciji plejmejkera, iza Aleksandra Mitrovića, gde je imao najveću slobodu. Mrežu je zatresao iz jednog penala, drugi nije realizovao.

- Mogli smo da postignemo golove u prvom delu, u drugom smo imali šanse, stative, prečke... Kada smo promašili penal, pali smo i uhvatili su nas par puta na kontre. Imali su šanse iz grešaka koje ne smeju da nam se dešava.

Na Mundijalu je Tadić igrao na krilu, ovaj put je bio u srcu veznog reda. Na pitanje da li mu je krivo što na ovom mestu nije bio i u Rusiji, imao je kratak odgovor.

- Nije mi bitno na kojoj sam poziciji, ja o tome ne odlučujem, bitno mi je da sam deo ekipe, da ekipa profitira, nebitno je gde igram. Najbitnija je ekipa.

Bilo je razloga za mali kiks pri izvođenju drugog penala.

- Zapeo sam pri penalu na veštačku travu, nezgodno je igrati na njoj, teško se telo oporavlja, ali dobro, profesionalci smo i moramo sa time da se izborimo.

VIDEO - Nemanja Maksimović o pobedi nad Litvanijom

(Od izveštača Telegrafa iz Litvanije, Saše Grujovića)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laufer

    8. septembar 2018 | 07:51

    Najgori si Tadiću.. sramno igraš.. kad bi igrao za Srbiju 10% kao za ajaks gde bi nam kraj bio.. i onako šutneš penal.. Bruko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA