≫ 

Kolarov siguran u slab odziv navijača protiv Rumuna: Ko oseti reprezentaciju kao što je ja osećam, on će doći, ko ne oseća, neka gleda na televiziji (VIDEO)

Kapiten reprezentacije Srbije nije optimista po pitanju odziva navijača za naredni duel nacionalnog tima

Turbulencije, loši međuljudski odnosi na relaciji selektor, pojedini igrači, i te kako se odražava na raspoloženje i među navijačima Srbije prema nacionalnom timu. Oseti to i kapiten Aleksandar Kolarov koji je posle meča u Litvaniji, gde su Orlovi slavili 1:0, poručio da će protiv Rumuna (ponedeljak, 20.45, Humska) odziv navijača biti mali.

>>> Krstajić o dramatičnoj završnici sa Litvanijom: Treba li da dobijem infarkt? (VIDEO)

Baš na takvo pitanje, da li se plaši slabe posete za meč sa Rumunima, Kolarov je bio više nego direktan.

- Iskreno, nije da se plašim, skoro sam siguran da neće biti mnogo ljudi... Ne znam, nadam se da će doći dosta navijača, ali iskreno mislim da će ih biti malo. Atmosfera nije sjajna, naročito oko reprezentacije, što se odražava na posetu. Treba biti iskren - poručio je Kolarov.

Svestan je naš najiskusniji fudbaler da nema moć da animira navijače, uzaludno je, kaže, da ih poziva.

- Ne treba ja nikoga da pozivam, ko se oseća da treba da dođe da da punu podršku, neka dođe. Ko ne oseća i ko ima nešto protiv ovog ili onog, ko je selektor, ko treba da igra, ko ne treba da igra... Opet, navijač plati kartu i može da radi šta hoće. Ja za reprezentaciju igram srcem, ni iz kog drugog razloga, i tako će biti dok god budem mogao i tako se budem osećao. Neka svako ko se tako oseća dođe, ko se ne oseća neka gleda preko tv-a.

Island nikada nije savladao Švajcarsku, pa se dvojka plaća kvotom 5,50. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Švajcarska - Island.

Poslušajte kompletnu izjavu Kolarova u video na početku teksta.

VIDEO: Poslušajte i izjavu strelca jedinog gola protiv litvanije Dušana Tadića

(Izveštač Telegrafa iz Litvanije, Saša Grujović)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija

    8. septembar 2018 | 11:26

    Cudo bi bilo da bude navijača. Selektor koji nema dana trenerdkog posla.Menadzeri koji su jaći od FSS teraju Muslina zbog SM Savica jer je Kezman trazio da ovaj igra. Neke od igrača koji su se pokazali u kvalifikacijma ( Gacinovic ) ne vode u Rusiju. Mafija u FSS vodi kolo.

  • aki

    8. septembar 2018 | 11:28

    kad budu otisli krstajic i kokeza mozda vas i bude gledao neko...

  • Wien

    8. septembar 2018 | 11:21

    Kada budete postovali grb zastavu i himnu i budete ginuli na terenu do poslednjeg zvizduka sudijske pistaljke bice i navijaca...ovako nemamo za koga navijati...bilo nas je u Becu 35000 ...vise nego Austrijanaca pa ste samo napustili teren bez i jednog jedinog hvala...niste zasluzili da iko osim djecaka koji skupljaju lopte bude prisutan...cak vas ni na tv ne gledamo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA