≫ 

Kakav transfer! Iz Voždovca u Premijer ligu za tri miliona evra

Filip Stuparević u januaru pakuje kofere i seli se u Englesku, Zmajevi postavili klupski rekord

  • 11

Fudbalski klub Voždovac na pragu je da realizuje transfer iz snova, najveći ikada u svojoj istoriji.

Sa krova - pravo u Premijer ligu uskoro bi trebalo da krene supertalentovani napadač Filip Stuparević (18)  na koga su "oko bacili" brojni evropski klubovi, a najbrži je na kraju bio engleski Votford, koji će Zmajevima, kako prenosi Sportski žurnal, platiti tri miliona evra za mladog reprezentativca Srbije.

To će biti najveći transfer koji će isposlovati neki srpski klub, a da se ne zove Zvezda ili Partizan.

Stuparević je među seniorima Voždovca dve godine, skrenuo je pažnju na sebe odličnim izdanjima u tom periodu, a nagrada je, pored ovog transfera, stigla i u vidu poziva u mladu reprezentaciju Srbije za koju je debitovao u petak protiv Makedonije na "Karađorđu".

Realizacija transfera morala je da sačeka punoletstvo fudbalera, a sada, kada je i ta prepreka prevaziđena (napunio 18 godina 30. avgusta), posao je ušao u završnu fazu. Potpisana su zvanična dokumenta, obezbeđeni preduslovi za radnu dozvolu i selidbu na Ostrvo, u klub koji je ove sezone potpuni hit Premijer lige sa maksimalnim učinkom u četiri uvodna kola.

Sačekaće, ipak, Stuparević na odlazak još malo, do januara naredne godine, kada je, po slovu ugovora, dogovoren njegov prelazak u redove novog kluba.

VIDEO Tavamba: Odlazim iz Partizana, ali ga nosim u srcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RUD

    8. septembar 2018 | 11:32

    Srecno!

  • Ivan

    8. septembar 2018 | 14:04

    To je posao a ne kao Radnicki Nis koji se hvali da je prodao Randjelovica za pola miliona a decko je za ovog Stuparevica Ronaldo glavom i bradom.

  • Skorpion

    8. septembar 2018 | 12:31

    A Ivica ovakve igrace ( Djordje Jovanovic ) "poklanja", ali zato debelo placa da dovede zonglera. A posle po recima malih "grobarcica" za sve kriv Terza, Vucic, itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA