Hvala, Nišikori, ti si divan: Gest Japanca oduševio Novakovu suprugu (FOTO)

Pre nekoliko dana Japanac je džentlmenski platio ručak Jeleni u restoranu

  • 12

Supruga najboljeg srpskog tenisera Jelena na licu mesta pomno prati Novakov pohod na US Openu, gde je Srbin stigao do same završnice pobedom u polufinalu nad Japancem Nišikorijem.

>>> Osećam se sjajno, ne vidim granice! Đoković puca od optimizma posle novog Grend slem finala

Srčani Kei nije imao šansi protiv Noleta, ali, ako mu je za utehu, pobrao je simpatije njegove supruge Jelene zbog gesta od pre nekoliko dana u restoranu koji kroiste takmičari na njujorškom Grend Slemu.

Tamo se, u vreme kada i Japanac, obrela i Jelena, i baš kada je krenula da plati svoj obrok, ukazao se Nišikori i rekao: "ovo ja plaćam". Džentlmenski manir Japanca oduševio je lepšu Đokovićevu polovinu koja je taj trenutak podelila sa pratiocima.

- Čekala sam u redu da platim obrok u restoranu za igrače pre Novakovog četvrtfinalnog meča. Taman kada sam došla na red, veoma ljubazni gospodin se ponudio da plati umesto mene. Hvala Kei Nišikori, ti si pravi džentlemen i divna osoba - "tvitnula" je Jelena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA