≫ 

Možda je Mesi bolji, ali ne izgleda ovako dobro: Ronaldo se go gledao u ogledalu i divio lepoti!

Zanimljive stvari iz vremena kada je Portugalac igrao za Mančester Junajted, a koje niste znali

  • 2

Zanimljivu priču o Kristijanu Ronaldu otkrio je Piter Krauč u autobiografiji. Nekadašnji napadač Liverpula objavio je knjigu "Kako biti fudbaler", a jedan odlomak posvećen je portugalskom igraču.

>>> Ajde sad posle ovih fotki recite da je Kristijano gej: Ronaldo pokazao svoju perverznu stranu na jahti sa najboljom guzom sveta (FOTO)

Krauč je u knjizi prepričao ono što je svojim kolegama ispričao Rio Ferdinand o Ronaldu i o njegovom ponašanju u svlačionici u periodu dok su zajedno igrali u Mančester Junajtedu.

Veliki Rivali na terenu su bili Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi: Foto: Francisco Seco

- Rio Ferdinand nam je pričao priče o tome kako bi Ronaldo stao go ispred ogledala u svlačionici, rukama prolazio kroz svoju kosu i govorio: 'Wou, kako sam lep'. Ostali igrači Junajteda su ga pokušali zezati pa su mu dobacivali: 'Ma kako god, Mesi je i dalje bolji igrač od tebe'.

Posle remija bez golova sa Crnom Gorom Rumuni stižu u Beograd, a tu je Srbija u prednosti sa kvotom 1,55 na keca. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu Srbija – Rumunija

Ronaldo se nije previše primao na njihova dobacivanja. Svaki put kad mu je neko rekao da je Mesi bolji od njega on bi stisnuo ramena, nasmejao se i rekao: 'A da, ali Mesi ne izgleda ovako...

Znate već da Stevan Jovetić ne igra, ali ipak je ovde Crna Gora favorit sa kvotom 1,40. Pogledaje i ostale MOZZART kvote za utakmicu Crne Gore i Litvanije.

Jesu Portugalci bez Kristijana Ronalda, ali Italija Roberta Mančinija nikoga nije impresionirala, se pobeda Azura plaća kvotom 3,50. Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionica za meč Portugalije i Italije

VIDEO: Da li bi ste pojeli Ronaldovu picu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eden

    10. septembar 2018 | 12:50

    Različiti su tipovi igrača ali su obojica fenomenalni-majstori fudbala. Danas neorevaziđeni.

  • Duška

    10. septembar 2018 | 13:53

    Kakav narcis i idiot!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA