≫ 

Kadu posetio Zvezdu, pogodite gde sada igra Brazilac? (FOTO)

Omaleni vezista ne zaboravlja svoj bivši klub

  • 9

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Mendeš Kadu posetio je svoj nekadašnji klub.

>>> Zvezdina neverovatna koincidencija: Ova generacija napravila iste rezultate kao i ona iz Barija pre 27 godina, nedostaje samo još jedna stvar!

Brazilac koji je nosio crveno-beli dres od 2009. do 2013. godine. Odigrao je ukupno 80 utakmica i postigao 21 gol, a ostao je upamćen kao veliki borac koji je imao veliko poštovanje navijača.

- Ja sam danas došao u Beograd da se vidim sa drugovima koje imam ovde. Ništa se nije puno promenilo. Ali je sada klub mnogo srećniji zbog Lige šampiona. Zvezdi želim da nastavi da pobeđuje, a meni je ovo kao druga kuća. Zvezda će uvek biti u mom srcu - istakao je Kadu.

Trenutno nosi dres Balzana sa Malte za koji nastupaju mladi fudbaleri koji su takođe nastupali za Zvezdu, Antonio Mitev i Marko Platiša.

Inače, klub sa Malte ima još igrača iz Srbije poput Uroša Ljubomirca, Milana Savića, Miloša Lepovića, Bojana Kaljevića i Ivana Janjuševića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA