≫ 

Zvezda oporavlja "ranjenike": Stojiljković trenira, Pavkov na poštedi!

Posle reprezentativne pauze Zvezdu očekuju bitni mečevi

  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde reprezentativnu pauzu zbog Lige nacija, osim za odmor i lakši trening iskoristili su i za oporavak povređenih i rovitih fudbalera pred napore koji ih očekuju u Superligi i Ligi šampiona.  

>>> BATE nudio Zvezdi 300.000 evra, Milić odbio zbog "male" plate!

Tako je prošlog četvrtka Vladan Milojević okupio igrače koji nisu bili sa nacionalnim selekcijama kako bi otpočeo pripreme.

Ono što svakako može da raduje navijače jeste da se Nikola Stojiljković, posle povrede na meču sa Salcburgom, oporavio i ušao u pun trenažni proces.

Sa druge strane, milan Pavkov zbog lakšeg potresa mozga i povrede vratnih mišića još uvek mora da miruje. Njegov povratak u trening, i n ateren, očekuje se tokom nedelje, a još uvek nije poznato hoće li biti u protokolu z ameč sa Radnikom.

Španija ohrabrena preokretom na Vembliju (2:1), u Elčeu je svakako favorit sa kvotom 1,70. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionice za utakmicu Španija – Hrvatska.

 Island u šoku posle debakla u Švajcarskoj (0:6). Iako je domaćin, kvota na keca je čak 11. Pogledajte i sve ostale MOZZART kvote za meč Island – Belgija.

Pobede li Orlići u Nižnjem Novgorodu biće jednom nogom na EP. Neće biti lako, dvojka vredi 2,80. Pogledajte i druge MOZZART kvote za utakmicu Rusija M21 – Srbija M21.

VIDEO: Stojiljković pre meča sa Salcburgom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cz

    11. septembar 2018 | 12:17

    Uključi se u igru, počni da igraš!

  • Semajlirane-pufne

    11. septembar 2018 | 14:32

    Dok Stojiljkovic podigne formu procice grupna faza lige Šampiona

  • Костадин

    12. septembar 2018 | 08:49

    Стојиљко вишак у тиму

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA