Premijerni meč Crvene zvezde u Ligi šampiona ekskluzivno na Areni Sport

Sa mts TV celu grupnu fazu Lige šampiona gledajte besplatno

  • 6

Žrebom koji je odlučivao o protivnicima Crvene Zvezde u njenom prvom učešću u Ligi šampiona odlučeno je da naš šampion prvo odmeri snage sa slavnim Napolijem.

Sudbina je htela da Zvezda pri svom povratku u evropsku elitu odigra meč sa timom sa juga Italije, zemlje u kojoj je ostvarila svoj najveći uspeh u istoriji, kada je 1991. godine postala prvak Evrope.

Redovi ispred stadiona Rajko Mitić na dan kada su puštene u prodaju karte za utakmice Lige šampiona najbolje govore o nezapamćenom interesovanju navijača.

Svi oni koji ne uspeju da dođu do ovog vrednog parčeta papira mogu da budu bezbrižni. Istorijski meč Crvene Zvezde u najboljem evropskom takmičenju mogu da gledaju ekskluzivno na Areni sport 18. septembra.

Zvezda će igrati sa najboljima, a ti možeš najbolji fudbal da gledaš četiri meseca besplatno ukoliko se do 20. septembra opredeliš za mts TV.

Zvezdine mečeve protiv Pari Sen Žermena i Liverpula, kao i ostale duele Lige šampiona i Lige Evrope u grupnoj fazi, na taj način možete gledati besplatno.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa2701

    11. septembar 2018 | 21:04

    A gde je javni servis.....

  • Peki

    12. septembar 2018 | 12:04

    UEFA pravila za sve države Evrope! Ukoliko je javni servis države kupio prava za jednu utakmicu kola... 1. Ako se takmiči jedan tim iz te države, javni servis ima pravo da bira hoće li prenositi utorkom ili sredom, i to od kola do kola. Izuzetak čini samo ako se javni servis i privatna TV stanica te države dogovore međusobno drugačije. 2. Ako se takmiče dva ili više timova države, onda javni servis mora da se odluči pre početka takmičenja hoće li prenositi utorkom ili sredom. Čim bude samo još jedan tim iz države u nokaut fazi, broji se opet pravili broj 1. Doduše je to samo preporučeno pravilo UEFA, na međusobne dogovore TV stanica u jednoj državi oni ne utiču. Znači ako ArenaSport i RTS nemaju dogovor ili ne mogu da se dogovore, onda bi RTS imao pravo na prenos svih šest utakmica Crvene Zvezde.

  • Messi

    12. septembar 2018 | 07:30

    Utorkom javni servis ne prenosi utakmice LS, bez obzira sto igra "Zvezda"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA