≫ 

Španija urnisala Hrvatsku, Kockasti doživeli najubedljiviji poraz u istoriji! (FOTO) (VIDEO)

Pamtiće vicešampioni sveta brodolom u Elčeu - 6:0!

Spain Croatia Nations League Soccer Foto: Tanjug/AP

Utakmica Lige Nacija u Elčeu između Španije i Hrvatske trebalo je da bude derbi ove runde, loptanje za sladokusce, ali se pretvorio u najgoru noćnu moru po aktuelne vicešampione sveta, koji su pretrpeli najubedljiviji poraz od osamostaljenja.

Španija - Hrvatska 6:0 (3:0)!

Prizor izbezumljenih lica hrvatskih vedeta Modrića, Rakitića, Perišića i ostalih na stadionu "Manuel Martinez Valero" posle pravog "terora" Furije najbolje svedoče o njihovom očaju i totalnoj nemoći da se suprotstave raspoloženim igračima Luisa Enrikea.

Selektor Hrvata Dalić nije računao na najjači sastav, ali je imao skoro sve junake uz Rusije na raspolaganju. Kompletan vezni red bio je preslikan sa Mundijala, u defanzivi su nedostajali Strinić (na pauzi zbog zdravstvenih problema) i Lovren, napred je igrao Santini...

Španci slave jedan od golova protiv Hrvata Foto: Tanjug/AP
Modrićevo lice sve govori o izdanju Hrvata u Elčeu Foto: Tanjug/AP

Dakle, sasvim respektabilna postava, pa se očekivala ujednačena borba sa favorizovanim Špancima, međutim navijači u Elčeu su sa oduševljenjem svedočili borbi koja se najčešće viđa u koridi kada matador zabija bodeže u pleća ranjenog bika.

Saul, Asensio dva puta, Rodrigo, Ramos i na kraju Isko golovima su najblaže rečeno upropastili Hrvate, ozbiljno ih uzdrmali posle euforičnog mundijalskog leta.

Pogledajte efektan pogodak Asensija za 2:0 i najavu brodoloma gostiju.

Pogledajte i peti gol u režiji Serhija Ramosa koji je ostao sam u srcu kaznenog prostora posle kornera, glavom matirao Kalinića naočigled zatečenih fudbalera Hrvatske.

Dugo će se Hrvati oporavljati posle istorijske blamaže, ni sanjali nisu da ih ovako nešto može snaći, i to nedugo posle najuspešnijeg rezultata za hrvatski fudbal ikada koji se desio na prethodnom Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Ostaće zapisano u istorijskim knjigama: najuspešnija generacija hrvatskih fudbalera ujedno je odgovorna za najteži poraz u istoriji.

Luka Modrić ne može da veruje šta ga je snašlo Foto: Tanjug/AP

VIDEO: A pre samo dva meseca Zagreb je proslavljao srebro na Mundijalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    11. septembar 2018 | 23:45

    Ma nije važno. Tupson će ih sačekati na aerodrimu, da zapevaju zajedno.

  • KaraDjordje

    11. septembar 2018 | 23:39

    6:0 , jel' to prvi set ? A Nadal nije ni bio u momcadi.

  • SAŠA FRANKFURT

    11. septembar 2018 | 23:35

    Ala su ih opravili, svaka im čast!! Rukometna razlika!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA