≫ 

Na Marakani će svima biti teško da igraju: Prosinečki ocenio Zvezdine šanse u Ligi šampiona!

Osvajač Kup šampiona sa crveno-belima opominje da ne treba očekivati nerealne rezultate, ali veruje da će se ova generacija kluba dobro pokazati u Evropi

  • 7

Bivši fudbaler Crvene zvezde i član generacije "besmrtnika" koja je osvojila Kup šampiona, Robert Prosinečki, veruje da će Crvena zvezda imati dobru sezonu u Ligi šampiona.

On je istakao u rezgovoru za portal CZBGTV da će svim kluvima Liverpulu, PSŽ-u i Napoliju biti jako teško da igraju na punoj Marakani.

>>> Marakana rasprodata za 3 sata: Crvena zvezda napunila kasu!

- Mislim da ovo nije više slučajnost jer u poslednje četiri godine Zvezda bolje stoji finansijski, a i ozbiljnije se radi u klubu, tako da je prošle godine igrala Ligu Evrope, prošla grupnu fazu, a ove godine je napravljen pomak i to ulaskom u Ligu šampiona.

- Velike su to stvari za Crvenu zvezdu, tako da svim ljudima koji rade u Crvenoj zvezdi, kao i treneru Milojeviću, koji je napravio jednu dobru ekipu i odličnu atmosferu, to zaista puno znači Zvezdi kao klubi i naravno finansijski, jer svi znamo da su bili u problemima. Ovo je velika injekcija za klub -, rekao je Prosinečki.

Foto: MNPress

Bivši as poručuje navijačima da ne treba očekivati previše, jer je Zvezda autsajder, ali ističe da će gostujućim klubovima biti teško.

- Teško mi je bilo šta reći. Zvezdi je bilo vrlo važno da uđe u ovo takmičenje. I Liverpul, i Napoli, i PSŽ ulažu toliko puno novca, jači su, jače su im lige i vrlo teško je da im Crvena zvezda može parirati, moramo biti realni. Ali sigurno je da nikome od njih neće biti nimalo lako na Marakani koja će sigurno biti puna i to je jedno grotlo gde je svima vrlo teško igrati, ali za Crvenu zvezdu je važno da samo dobro odigra i najvažnije je da je ušla u tu Ligu šampiona.

- Ne možemo sada očekivati, koliko god to navijači žele, neki veliki pomak u ovom trenutku. Nerealno je to, trenutno, za bilo koji klub sa ovih prostora, kako god se on zvao. Vrlo teško je da se može napraviti nešto više od samog ulaska u ovo takmičenje. Tako da ovo je prvi korak i nadam se da će Crvena zvezda svake godine biti učesnik ovog takmičenja jer bi to onda i finansijski i u mnogim drugim aspektima bilo drugačije. Najbitinije je za imidž kluba, jer Zvezde dugo godina nigde nije bilo, i bitno je da dođe do finansijske stabilizacije, kako bi klub dalje mogao da funkcioniše - rekao je Veliki Žuti.

VIDEO: Delije u nekoliko stotina metara dugačkom redu za kartu, koje su rasprodate

(Telegraf.rs/CZBGTV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura

    12. septembar 2018 | 09:36

    Robi majstore,zovi ostale i objasnite nasim momcima u svlacionici kako se skidaju gace velikima!!!!pozdrav

  • dadoredstar

    12. septembar 2018 | 10:34

    I sad Robi može da odigra 45 minuta i to sa stimakom??!!Jedan je Robika!!!??

  • Marko

    12. septembar 2018 | 20:27

    Robi legendo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA