≫ 

Nisam očekivao da me Krstajić neće voditi na SP: Fudbaler Ajntrahta smatra da je trebalo da igra u Rusiji

Selektor me nije zvao lično ni na mečeve za Ligu nacija, informacije sam dobio od menadžera reprezentacije, kaže Mijat Gaćinović

  • 10

Srpski fudbaler Mijat Gaćinović izjavio je da nije očekivao da će selektor reprezentacije Mladen Krstajić da ga izostavi sa spiska za Mundijal i da od njega nije dobio objašnjenje zašto ne ide u Rusiju.

Gaćinović je pred konačan spisak od 23 putnika, zajedno sa Nemanjom Maksimovićem i tada povređenim Matijom Nastasićem, "precrtan" za Svetsko prvenstvo.

- Nisam očekivao da ću biti izostavljen, svi su mislili da ću biti u Rusiji. Često sam igrao u kvalifikacijama, bio dobar i mislim da sam zaslužio da odem na Svetskom prvenstvo. Ipak, odlučeno je drugačije i ja tu ne mogu ništa - rekao je Gaćinović za nemački Frankfurter.

Foto: Tanjug/AP

Krilni fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta, koji je dobio poziv za utakmice sa Litvanijom i Rumunijom, ali morao da ih otkaže zbog povrede, ističe da mu Krstajić nije objasnio zašto nije otišao u Rusiju.

- Niko nije razgovarao sa mnom od trenera, dobili smo informacije od menadžera reprezentacije, ali ne i od Krstajića".

Gaćinović ističe da je odmor tokom leta na pravi način iskoristio.

- Nikada nisam imao toliko dugu pauzu u moram da kažem da mi je prijala. Trenirao sam u skladu sa programom iz kluba, a bilo mi je i važno da od početka budem na pripremama zbog novog trenera. Nekada sam dolazio u tim kasnije i nikada ne bih mogao u potpunosti da se uključim u pripremu. Sada je bilo drugačije. To možda ne možete da shvatite na početku sezone, ali tokom sezone sigurno", zaključio je on.

Ubedljivih 21:3 protiv Južne Afrike na startu Svetskog kupa jasno govore da je, iako podmlađena, vaterpolo reprezentacija Srbije za većinu nedodirljiva. Kvota ne keca iznosi 1,22. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu Srbija – SAD

Odbojkaši Srbije u seriji od tri poraza, Amerikanci su vezali pet pobeda. i favorite su sa kvotom 1,50. Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionice za utakmicu između SAD i Srbije.

VIDEO: Krstajić objasnio zašto nije zvao Luku Milivojevića

(D. S./Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    12. septembar 2018 | 14:36

    Bravo Mijate, nemoj dopustiti da te gaze! Nisi ti bezkicmenjak kao pojedini, imas obraza i ponosa. Da se zna, bio si jedan od najzasluznijih za odlazak na SP. PODRSKA za tebe,Luku i Matiju !!!

  • Marko

    12. septembar 2018 | 10:46

    Pa nije, zato sto si Muslinov igrac, kao i za Prijovica , ubaci ga cisto eto kao na 5 min ... Njega ne sme da ne zove jer je drugi napadac i, tebe moze jer ih ima jos troje na toj poziciji. Sve u svemu, dole Krstajic dajte mu otkaz vise ...

  • DS

    12. septembar 2018 | 10:53

    Majstore jedan si od najzasluznijih za odlazak u Rusiju,bio si najbolji u kvalifikacijama. Na tvom mestu ne bi se ni odazvao vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA