≫ 

Pet ugovora za petoricu omladinaca: Partizan spremio pakleni plan za budućnost!

Još ranije potpis je stavio Bojan Balaž, a danas bi to trebalo da učini još nekolicina momaka koje sa klupe predvodi trener Dražen Bolić

  • 25
Vezni igrač Slobodan Stanojlović Foto: FK Partizan

Činjenica da su u prošloj sezoni izgubili šampionsku titulu, kao i povikli nekoliko rizičnih finansijskih poteza, tačnije ulaganja u tim, koja se nisu isplatila, već “namakla klubu “omču oko vrata”, navela je čelnike Partizana i sve one koji prave strategiju poslovanja da se ponovo, u daleko većoj meri okrenu – Omladinskoj školi.

>>>> Znamo šta Cigani misle o nama, a Grobari pričaju gore o Partizanu od njih: Vučelić osuo žestoku paljbu! (VIDEO)

Tim povodom u planu je da crno-beli u toku današnjeg dana potpišu profesionalne ugovore sa čak petoricom igrača iz omladinske selekcije, koji bi u budućnosti trebalo da donesu berićet i na sportskom i na finansijskom planu, saznaje Telegraf.

Desni bek Stefan Radmanovac Foto: FK Partizan

Radi se centralnom defanzivcu Strahinji Pavloviću, desnom beku Stefanu Radmanovcu, vezistima Slobodanu Stanojloviću i Martinu Novakoviću, te napadaču Nikoli Štuliću, koji će staviti paraf na trogodišnju saradnju i time faktički postati “projekat budućnosti” kluba iz Humske.

Zapravo, to nije sam početak Partizanih “pojačanih aktivnosti” u Omladinskoj školi, pošto je sve počelo obavezivanjem profesionalnim ugovorom talentovanog štopera Bojana Balaža, koji takođe pripada istoj generaciji, kao prethodno navedeni fudbaleri.

Napadač Nikola Štulić ima ubojitu desnicu Foto: FK Partizan

Radi se o momcima, koji su rođeni 2001. godine i, rekosmo već, čine omladinsku selekciju Partizana, koju sa klupe predvodi Dražen Bolić, nekadašnji fudbaler crno-belih, a pre dve godine i saradnik tadašnjeg trenera Ivana

Tomića u prvom timu kluba iz Humske.

Pored želje da mladim igračima pruže priliku u budućnosti i na taj način donesu višestruku korist klubu, u Partizanu su se potpisivanjem ugovora sa talentovanim momcima zaštitili i od eventualnih pokušaja drugih klubova da ih novcem privole da promene sredinu.

Bitka za prvo mesto u Grupi B, Hrvatska je s obzirom na podmlađeni sastav vaterpolo reprezentacije Srbije Srbije prvi favorit za zlatnu medalju, pa otud i kvota 1,55 na dvojku. Pogledaje sve MOZZART kvote za meč Srbija – Hrvatska.

Vezni igrač Martin Novaković Foto: FK Partizan
Centralni defanzivac Strahinja Pavlović Foto: FK Partizan

 Posle startnog poraza od odbojkaša SAD idealna prilika za prvenac Srbije – kvota na dvojku svega 1,03. Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionice za meč Kamerun – Srbija

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA