≫ 

Džordan obukao Svece, Nejmar, Embape i družina u crno-belom stižu u Beograd (VIDEO)

Čuveni brend prvi put ušao na fudbalski teren

  • 0

Novi napad na Ligu šampiona Pari Sen Žermen kreće u novoj opremi, koju je za Nejmara, Embapea i ostale zvezde francuskog šampiona dizajnirala čuvena kompanija "Džordan".

>>> Gde mu je limit? O ovom voleju Embapea priča celi svet (VIDEO)

Umesto tradicionalne plave kombinacije sa belim i crvenim detaljima, koju Parižani nose u domaćoj ligi, u Evropi će se predstaviti navijačima u potpuno novom izdanju, revolucionarnom, sa dominantnom crnom bojom preko koje je pružena bela štrafta.

Naravno, i sa nezaobilaznim logom "letećeg" Majkla.

- Brend "Džordan" i Pari Sen Žermen dele iste poglede u sportu i stilu, tako da je ovaj spoj i saradnja bila prirodna - rekao je vlasnik američke kompanije, po mnogima najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan.

Prvi put od kad postoji, kompanija "Džordan", koja se uskospecijaizovala za košarkaško tržište, pronašla je fudbalskog partnera, po čemu je ova saradnja posebna i za jedne i za druge.

- Partnerstvo između PSŽ-a i brenda "Džordan" reflektuje ambijiju obe strane da kombinuju stil, performanse i inovaciju. Delimo mnoge vrednosti sa "Džordanom", koji je svetski poznat po sportskom nasleđu i uzbudljivim dizajnima. Verujemo da je ovo partnerstvo, koje će zadovoljiti i naše navijače, pomoći i nama kao klubu da dopremo do nove publike i proširimo naš globalni uticaj - rekao je prvi čovek Svetaca Naser El-Kelafi o partnerstvu sa američkim brendom.

Kko nova oprema stoji fudbalerima Pari Sen Žermena imaćemo priliku da vidimo na utakmici sa Zvezdom u Ligi šampiona.

Košarkaški stajling Nejmara i čuveni broj sa još čuvenijim prezimenom Foto: youtube/printscreen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA