≫ 

Nini Lalatović, Marku Lalatoviću i Vanji Lalatoviću, voli vas tata: Trener Radničkog posvetio deci pobedu (VIDEO)

U svom maniru se izrazio Lalatović

  • 1

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović ocenio je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Vojvodinu sa 1:0 na domaćem terenu.

Presudio je gol Tarasa Bondarenka u 85. minutu, kada je golman Rockov iz naručja loptu ispustio na zicer.

- Ovo je nov tim ima devet novih igrača, nismo prošli pripreme. Moram da ih pohvalim, posle osmog kola mi smo i dalje drugi na tabeli, što je veliki uspeh za nas. Iz poštovanja prema fudbalskom klubu Vojvodina neću mnogo da komentarišem utakmicu, mislim da smo bili bolji i da smo zaslužili pobedu. Zahvalan sam na podršci navijačima, pobedu posvećujem njima kao i mojoj deci, mojim trofejima, Nini Lalatović, Marku Lalatoviću i Vanji Lalatoviću, da znaju da ih tata mnogo voli - rekao je Lalatović za televiziju Arenasport.

Trener Vojvodine Dragomir Okuka je tako debitovao porazom u novom klubu.

- Nisam zadovoljan jer smo izgubili. Radnički je u većem delu utakmice bio bolji i zasluženo je pobedio. Zadovoljan sam nivoom borbenosti i zalaganja, ali to nije bilo nagrađeno. Znali smo šta nas ovde čeka. Radnički je agresivan, brz i dobar. Malo je nedostajalo da uzmemo bod, ni to ne bi bilo nezasluženo. Čeka nas mnogo posla - rekao je Okuka.

VIDEO - Lalatović u transu posle gola za pobedu Radničkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joja

    14. septembar 2018 | 23:27

    Lalatoviću, nađi inostrani angažman i reši nas muka. Koga interesuje tvoja patetika?! Bilo pa prošlo. Ode žena svojim putem, bolje reći pravim putem kojim se češće ide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA