≫ 

10 najluđih kvota iz Meridian specijala - Zvezda u Ligi Šampiona!

Adrenalina uz Zvezdu nikada ne fali, ali nije zgoreg da malo i dobicima začinimo Zvezdin debitantski nastup u najjačem evropskom klupskom takmičenju

  • 2

Meridian je napravio specijal – Zvezda u Ligi Šampiona a evo 7 najluđih igara i kvota koje smo odabrali za čitaoce Telegrafa.

1. "Da se ponovi Bari" – Kvota 1991.

Zvezda da uđe u Finale Lige Šampiona, kvota je 1991! Ne treba da podsećamo da 1991. godina najsjajnija godina u istoriji Crvene Zvezda i zato kapa dole za ovu kvotu.

2. Svi hvale Zvezdinu odbranu ali da li ona može da izdrži nalete Nejmara, Imobilea, Mbapea i Salaha? Ako mislite da može eto šanse da odigrate da Mbape ne daje gol Zvezdi. Kvota 4.

3. Zvezda je skrivila penal protiv Salcburga koji baš i nije morao da bude penal. Sigurno će crveno beli morati da se naviknu na kriterijum suđenja u Evropi a i to da je vrlo moguće da će sudije biti naklonjenije favoritima. Ako bude penala za Zvezdine protivnike, koliko ih Borjan može odbraniti? 2? 3?

4. Odbrana Zvezde ume da bude beskompromisna. I zato verujemo da će biti dosta žutih kartona a onda par/nepar na žute kartone deluje kao vrhunska zabava koja neće prestajati do poslednjeg minuta.

Foto: Promo

5. U Meridianu su nam rekli da su se pre revanš utakmice javljali ljudi koji su tražili kvotu da Pavkov daje gol. Mnogi su imali vere u njega i može se reći, iako nije dao gol, da je doneo preokret u igri Zvezde. Sada ne morate da tražite kvotu da Pavkov daje gol u Ligi Šampiona. 1 gol – kvota 2.80, 2 gola – 8.0.

6. Zvezdin napadački korpus je bogatiji za Boaćija koji se vratio na Marakanu. On, Ben, Kafu, Pavkov… Moeže li neko od njih do het trika u Ligi Šampiona? 101 kvota baš izaziva…

7. Još samo 3 dana ima do prve utakmice i trešenja mušeme na Marakani. Da li će se tresti i mreže na toj utakmici? Za kraj, ako mislite da će debi Zvezde u Ligi Šampiona biti najefikasnija utakmice crveno belih, pravac Meridian i uvećajte svoj ulog čak 7 puta!

Adrenalina uz Zvezdu nikada ne fali, ali nije zgoreg da malo i dobicima začinimo Zvezdin debitantski nastup u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

VIDEO: Milojević poslao poruku Liverpulu, PSŽ-u i Napoliju: Hoćemo još da stvaramo istoriju

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    15. septembar 2018 | 10:00

    Kolika je kvota da ce male komsije do 2050-te dati jedan gol u ligi sampiona ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA