Liverpul pokazao moć protiv Totenhema, ali je na kraju slavio uz pomoć sudije! (VIDEO)

Neverovatna snaga ekipe Jirgena Klopa, koja ovakav rezultat ne pamti od sezone 1990/91

  • 1

Fudbaleri Liverpula nastavljaju sa fenomenalnom sezonom, pošto su u petom kolu Premijer lige slavili na gostovanju Totenhemu sa 2:1 i zabeležili i petu pobedu i imaju maksimalan učinak od 15 bodova i prvi su na tabeli.

Golove za ekipu Jirgena Klopa postigli su Vajnaldum u 39. i Firmino u 54. minutu, a jedini gol za Totenhem delo je Erika Lamele u 93. minutu.

Malo je falilo da ekipa sa Enfilda u poslednja dva minuta sudijske nadoknade prospe sve, jer je u poslednjim trenucima meča sudija propustio da svira očigledan penal za Totenhem.

Bilo je ovo dosad najteže iskušenje za "Crvene" u Premijer ligi, ali su i duel na jednom od najtežih gostovanja u Engleskoj rešili uglavnom bez većih problema u svoju korist.

Strepeli su navijači kluba sa Enfilda samo u sudijskoj nadoknadi, kada je Lamela postigao pogodak, ali "Pevci" nisu mogli do boda.

Vajnaldum je u 40. minutu, posle kiksa golmana Vorma doneo Liverpulu prednost, a Firmuno je na startu drugom duplirao vođstvo posle dobrog prodora Manea i novog kiksa golmana i odbrane Totenhema, što je na drugoj stativi iskoristio Brazilac i plasirao loptu u praznu mrežu.

Lamela je lepim golom posle kornera smanjo prednost u završnici, ali je bilo malo vremena za Sparse do kraja, koji sada imaju šest bodova manje od Liverpula.

Međutim, u samoj završnici utakmice Totenhemu nije sviran penal, kada je Sadio Mane faulirao Sona, ali sudija se nije oglasio.

Posle prve utakmice petog kola Liverpul je siguran na prvom mestu, a mogu da ga sustignu još samo Votford i Čelsi, koji tek treba da odigraju svoje mečeve.

(Telegraff.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA