Delije skupile 250.000 za Dukija: Pošto je za njega pronađen novac, ovu sumu šaljemo dvojici dečaka!

Lepo navijačko veče je ulepšano humanitarnom akcijom

  • 21

Navijači Crvene zvezde još jednom su pokazali humanost, pa se nije odustalo od skupljanja novca za Dušana Todorovića, mališana za koga je na kraju ipak obezbeđena potrebna suma - sav novac preusmeren je na još dva dečaka!

Delije su skupljale novac na stadionu "Rajko Mitić" tokom meča sa Radnikom iz Surdulice, a nakon utakmice su saopštile da je prikupljena sledeća suma od preko 250.000 dinara:

242.831 dinar

112 eura

1 dolar

4 konvertibilne marke

20 feninga.

Imajući u vidu da je u toku dana potvrđena informacija da je za malog Dušana Todorovića prikupljen novac neophodan za njegovo lečenje, Delije su odlučile da prikupljena sredstva preusmere na drugu decu kojima je takođe neophodna pomoć.

- Novac ćemo podeliti na dva dela, pa će polovina sredstava biti uplaćena Iliji Mitroviću iz Bora koji boluje od cerebralne paralize i potreban mu je novac za nastavak lečenja, dok će druga polovina sredstava biti uplaćena Vasiliju Stevanoviću iz Goraždevca koji takođe boluje od cerebralne paralize i novac mu je neophodan za kupovinu hodalice - saopštile su Delije.

VIDEO - Delije u nekoliko stotina metara dugačkom redu za kartu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA