Maksimović prozvao bivšeg trenera i najavio dolazak na Marakanu: Hvala Anćelotiju, idemo na pobedu protiv Zvezde!

Bivši igrač Zvezde nada se trijumfu na startu LŠ

  • 10

Nikola Maksimović dobio je nadu da će biti važan šraf Napolija kod Karla Anćelotija, pošto je odigrao ceo meč protiv Fjorentine.

Napoli je pobedio sa 1:0, a Maksimović nije imao mnogo posla jer su se rivali potpuno zatvorili.

Ipak, ostavio je dobar utisak i nada se većoj šansi nego kod prethodnika Mauricija Sarija.

- Zaslužili smo pobedu s obzirom na šanse koje smo stvorili i posed lopte. Jako je bitno i što nismo primili gol s obzirom da smo u poslednja tri meča primili šest. A nije bilo lako jer smo igrali protiv Fiorentine koja je imala dve pobede u nizu i igra dobar fudbal. Ipak, dobro smo se pripremili - rekao je bivši defanzivac Zvezde, koji je posebne reči imao za trenera Karla Anćelotija.

- Hvala treneru što mi je dao šansu da igram. Dugo sam čekao… Mislim da sam poslednji meč za Napoli odgrao pre osam ili devet meseci protiv Fajenorda u Ligi šampiona. Mister je zadovolan kako radim i rekao mi je samo da nastavim tako i da ću dobijati šansu. Koliko, zavisi od mene… On je drugačiji trener od prethodnog jer koristi više igrača, što je bitno za tim kakav je Napoli. Kod njega svi dobiju šansu, a onda je sve na tebi da li ćeš je iskoristiti.

Ovim potezom je Anćeloti bacio navijače Zvezde u rebus - hoće li startovati Maksimović u utorak od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić"?

- Poznajem dobro Zvezdu. Proveo sam godinu i po dana u Crvenoj zvezdi, to je klub za koji navijam od malih nogu. Pripreme za taj meč počinjemo već sutra, atmosfera je dobra i idemo na prvu pobedu u Ligi šampiona. Jako je važno pobediti u prvoj utakmici, jer ako krene loše, onda će sve u nastavku biti mnogo teže. Očekuje nas vatrena atmosfera, slična onoj u Napulju, stadion će biti pun… Ali, favoriti smo.

VIDEO - Marakana se sređuje i ulepšava za Ligu šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пеђа88забјело

    16. septembar 2018 | 14:01

    Све је то супер Максимовићу, идеш на побједу и фаворити сте. Али ми није јасно зашто не показујеш емоцију према Звезди а знам да си лоше раскрстио са управом. Није то разлог да будеш хладнокрван, навијачи ти нису криви за то. Неки солидан си играч, а колико чоек...то се тешко коментарише. Ипак те та Звезда лансирала у сам врх европског фудбала

  • Nenad

    16. septembar 2018 | 13:55

    Ti,ako budes igrao to je velika sansa za Zvezdu,upropastio si nas pritiv Bordoa,daj Boze da igras protiv Zvezde.

  • nscz

    16. septembar 2018 | 14:20

    Maksimovic je prosecan fudbaler i los covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA