≫ 

Zver se konačno probudila: Ronaldo prekinuo post sa dva gola i doneo pobedu Juventusu!

Portugalac izrežirao trijumf "bjankonera", gosti u finišu "zakuvali" utakmicu golom

  • 4

Fudbaleri Juventusa pobedili su Sasuolo rezultatom 2:1 uz dva gola Kristijana Ronalda, njegovih prvih od doalska u klub.

Iako Masimilijano Alegri insistira na timskoj igri i želi da napravi što veći balans kako se ne bi pričalo samo o Kristijanu Ronaldu, to je ipak nemoguće. Svi pogledi bili su uprti u Portugalca koji nije dao gol na prva tri nastupa u sezoni, pa se od ovog okršaj na Alijanc stadionu očekivalo mnogo.

>>> Ronaldo eksplodirao od sreće: Konačno je dao gol za Juve, komični pogodak slavio kao titulu u Ligi šampiona! (VIDEO)

Tako je bilo sve do 50. minuta kada su emocije potpuno splasnule, a Ronaldo ispisao svoje ime na semaforu.

Samo je dočekao odbitak i nesporazum igrača Sasuola, pa je sa dva metra ćušnuo loptu u praznu mrežu i to proslavio kao u transu. Bilo je tada više nego očigledno da ga je frustrirao golgeterski post, pa je u nastavku rešio da dokusuri protivnika iz kontre.

Milan na gostovanje Kaljariju ide s namerom da pokaže da je ozbiljan kandidat za vrh tabele, a kvota na Rosonere je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kaljari - Milan.

Na meču Marselj - Gengan verovatno će debitovati Nemanja Radonjić, a kvota da će domaćin slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Marselj - Gengan.

Hoće li se stradanje Vest Hema nastaviti i na Gudisonu? Kvota da će Everton pobediti je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Everton - Vest Hem.

Portugalac u transu posle prvog gola za Juve od dolaska u klub Foto: Tanjug/Ap

Čan je dugo vukao loptu do polovine Sasuola, da bi potom prepoznao pravi trenutak da asistira Ronaldu za 2:0.

Ipak, Juventus je strepeo za pobedu, gosti su u samoj završnici potpuno zasluženo stigli do gola preko Babakara, međutim nije bilo vremena za senzaciju.

Meč je, ali u negativnom smislu, obeležio i Daglas Kosta čiji će prostački potez pri kraju utakmice tek bidi predmet polemike, i osude pre svega. Brazilac je u stilu najgoreg uličara pljunuo u usta protivničkog fudbalera Federika Di Frančeska, zbog čega je dobio crveni karton, ali tek pošto je glavnom sudiji javljeno iz VAR sobe šta se dogodilo.

Vredi reći i da je srpski internacionalac Filip Đuričić bio starter u postavi Sasuola.

SERIJA A, 4. KOLO:

Roma - Kjevo 2:2 (2:0)

(El Šaravi 10, Kristante 30 - Birsa 52, Stepinski 83)

Đenova - Bolonja (15.00)

Juventus - Sasuolo

Udineze - Torino

Empoli - Lacio (18.00)

Kaljari - Milan (20.30)

ponedjeljak

SPAL - Atalanta (20.30)

igrano u subotu

Inter - Parma 0:1 (0:0)

(Dimarko 79)

Napoli - Fiorentina 1:0 (0:0)

(Insinje 79)

Frozinone - Sampdorija 0:5 (0:1)

(Kvaljarela 10, Kaprari 47, Defrel 54, 86, Kovnacki 83 penal)

TABELA: Juventus 9, Sasuolo 7, Fiorentina (-1) 6, Sampdorija 6, SPAL 6, Napoli 6, Roma (+1) 5,Inter (+1) 4, Atalanta 4, Empoli 4, Udineze 4, Torino 4, Parma (+1) 4, Kaljari 4, Milan (-1) 3, Đenova (-1) 3, Lacio 3, Bolonja 1, Frozinone 1, Kjevo (+1) -1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA