Krstičić: Priznajem, nisam svima uspeo da završim karte za Napoli!

Vezista crveno-belih je otkrio i od kog igrača preti najveća opasnost

  • 1

Zajedno sa trenerom Crvene zvezde Vladanom Milojevićem, na konferenciji za medije pred meč sa Napolijem (utorak 21.00, TV Arena Sport) pojavio se i vezista crveno-belih Nenad Krstičić.

Krstičić je verovatno i najboljio sagovornik za ovaj duel, gledajući sve igrače srpskog šampiona, s obzirom na to da je svojevremeno igrao protiv Napolitanaca noseći dres Sampdorije.

Upravo je tim rečima Krstičić i ''otvorio'' svoje izlaganje.

- Ja sam jedan od retkih koji je dosta puta igrao protiv Napolija. Znam kakva je to ekipa i da će biti teško. Međutim, dobro ćemo se pripremiti. Igrati LŠ je jedna velika stvar za klub, navijače. ali i za nas igrače. I dalje sanjamo i maštamo o tome da nećemo stati ovde. Ostvarili smo veliki cilj, ali ne želimo da se zaustavimo ovde - jasan je bio Krstičić i dodao:

- Teško je naći slabu kariju u jednoj tako velikoj ekipi. I da je znam, ne mogu da je otkrijem. Imamo još dan pre meča i dovoljno vremena da se još analizira protivnik.

Vezista Zvezde je istakao i protiv koga iz redova Napolija mu je bilo najteže igrati.

Marek Hamšik će biti najveća pretnja Zvezdi Foto: Guliver/Francesco Pecoraro

Najteže mi je bilo protiv Hamšika da igram. Brz je, okretljiv, a i protiv njega sam najviše igrao - kratko i jasno je Krstičić odgovorio na pitanje italijanskih novinara.

Priznao je Krstičić i da je imao dosta zahteva za karte, ali i da su sav posao oko njih završili još pre nedelju dana.

Već nedelju dana ne razmišljamo o kartama i imali smo fokus na utakmicu. Bilo je dosta zahteva i, priznajem, nisam uspeo svima da završim karte. Za nas igrače je još veći motiv što smo probuduli emociju među ljudima. Bila je velika euforija oko svega, oko tih karata... To nam neće nikako smetati, već će nam pomoći da budemo još bolji na terenu - rekao je Krstičić i dodao:

- Što se tiče atmosfere, Napoliju će biti jako teško na Marakani. Ja sam igrao u Napulju gde je atmosfera sjajna, ali sam tek video šta je atmosfera kada sam došao u Zvezdu. Navijači će nam definitivno biti 12. igrač u utorak, videlo se to i protiv Salcburga u gostima koliko su nam pomogli.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    17. septembar 2018 | 13:18

    Zato meni jesi.Hvala i svima i tebi naravno.To jest da ti i saigraci niste bili ovakvvi kakvi ste ne bi ni gledao napoli,ovako ste ti i tvoji saigraci svima nama zavrsili karte.Srecno nam bilo sutra🔴⚪🔴⚪🔴⚪🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA