≫ 

Nerealna scena na Marakani: Anćelotiju dva puta zazvonio telefon na ključno pitanje o Zvezdi (VIDEO)

Trener Napolija svestan je da njegovu ekipu čeka težak meč protiv crveno-belih na otvaranju Lige šampiona

  • 15

Karlo Anćeloti je održao konferenciju za medije na Marakani, gde je objasnio da će Napoliju biti teško protiv Zvezde u atmosferi koja mnogo pomaže crveno-belima, a prisetio se i čuvene magle sa utakmice iz 1988. godine, kada je sa Milanom igrao na Marakani u osmini finala KEŠ-a.

- Došao sam ovde 1988. i sećam se magle, bila je to neverovatna utakmica i dobro je prošlo za mene, bio sam ovde i 2007. i takođe je dobro prošlo. Posebno se sećam te utakmice iz 1988. godine, bila je veoma teška, Zvezda je imala fantastične igrače, mogla je tada lako da igra u finalu. Sećam se poništenog gola i još ne znam zbog čega je poništen.

Anćeloti je pred konferenciju zaboravio da isključi telefon, što je neverovatno za trenera ovakvog kalibra, pa mu je on zazvonio baš kada je odgovarao na ključno pitanje o Zvezdi, koje mu je postavio srpski novinar, da je Zvezdu nazvao fantastičnim autsajderom.

Karlo Anćeloti i Kalidu Kulibali na Marakani; Foto: Telegraf

- Svi znaju koliko je teško igrati na Marakani, Zvezda igra sjajno na svom stadionu, a u kvalifikacijama je eliminisala Salcburg, koji je prethodno stigao jako daleko u Evropi. Nisam imao šta da kažem igračima, znaju koliko ova atmosfera pomaže njima. Važno je i što je predsednik sa nama, učinićemo sve da dobro počnemo Ligu šampiona - rekao je Anćeloti.

Kao trener ste tri puta osvajali Ligu šampiona? Da li vam je ovo najteža sezona?

- Samo sam sa Realom mislio da možemo do kraja, sa Milanom sam dva puta igrao kvalifikacije. Nemamo iskustva kao što imaju druge ekipe, ali učinićemo sve da odemo do kraja - ambiciozno je poručio Anćeloti, koga su uglavnom italijanski novinari pitali o taktici za meč, potencijalnom sastavu, kao i identitetu ekipe posle odlaska Sarija, kao i da li će Insinje igrati i na kojoj poziciji.

Anćeloti se setio i čuvene magle na Marakani 1988. godine; Foto: Telegraf

- Mnogo se priča o tome, mnogo toga je urađeno prošle sezone, ali ja neću da Napoli ima samo jedan identitet. Ne znam još sastav, bila je teška utakmica za vikend, videćemo još da li ćemo menjati igrače. Insinje je fantastičan igrač, videćemo sutra da li će i gde će igrati.

VIDEO: Kulibali o paklu Marakane: Napoliju će biti teško na ovom istorijskom stadionu!

VIDEO: Zvezda je pregazila Radnik pre Napolija, pogledajte svih šest golova

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    17. septembar 2018 | 18:48

    Jao žabari, izgubićete sutra

  • Sulejman

    17. septembar 2018 | 20:10

    Ajde Zvezdo moja do pobede u inat svima

  • Fil

    17. septembar 2018 | 19:50

    Molim sve delije da ne pevaju uefa mafija. Nema svrhe, samo se nanosi steta Zvezdi. A uostalom, da su hteli mogli su da nas spreče da igramo ligu sampiona, ili kaznama ili da protiv Salzbuga sudija dosudi protiv nas penal ili da nam isključi igrača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA