Otkrivena tajna klauzula Ronaldovog ugovora: Sad je jasno zašto se toliko nervira kad ne da gol

Portugalac može dodatno da zaradi ukoliko ima dobar prosek pogodaka u dresu Juventusa

  • 4

Kristijano Ronaldo je ovog leta došao iz Reala u Juventus za 117 miliona evra, a potpisao je ugovor na četiri godine, po kome će zaraditi 120 miliona evra.

Ali, ta cifra može da se dodatno uveća, po klauzuli koja je otkrivena, a uslov za to je da ima prosek od najmanje jednog gola po meču.

>>> Ronaldo umalo nije zaigrao na Marakani: Kako je jedan ručak mogao da promeni sve?

Ronaldo po ovoj klauzuli može da zaradi pet miliona više, što njemu predstavlja samo dodatni motiv da trese protivničke mreže.

Iako je on uvek gladan golova, novac uvek dobro dođe kao motivacija, pa ne čudi što se toliko nervirao kada je promašivao šanse, pa čak i kada su njegovi saigrači davali golove posle njegovih promašaja.

Portugalcu na prve tri utakmice nije dobro krenulo, jer nije uspeo da se upiše u listu strelaca, ali je u četvrtom meču dao dva gola protiv Sasuola i trenutno ima prosek od pola gola po meču.

VIDEO: Anćelotiju dva puta zazvonio telefon na ključno pitanje o Zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny Repp

    18. septembar 2018 | 08:20

    Mislim da je bolje da su u tu klauzulu ubacili i asistencije jer ovako i onako "sebični" Ronaldo biće još sebičniji i šutiraće iz lošijih situacija od nekih svojih saigrača u nekim napadima.

  • Milan

    1. novembar 2018 | 19:56

    Malo mu para

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA