Kako je Anćeloti brinuo za Srbiju tokom NATO bombardovanja: Pitali su Baticu da li ga je savetovao za Zvezdu, a onda smo saznali kakva je ljudina trener Napolija

Zar mislite da su takvom čoveku potrebni saveti o fudbalu i da kao prijatelji nemamo drugih tema za razgovor

  • 4

Utakmica sa Radom svakako je prioritet Partizana u ovom trenutku, ali novinari koji su se zadesili na konferenciji za medije nisu propustili priliku da upitaju trenera crno-belih o njegovom odnosu sa ideologom Napolija - Karlom Anćelotijem, koji će večeras biti rival Crvene zvezde u Ligi šampiona.

U italijanskim medijima pojavila se i izjava Mirkovića koji je opisao kakva atmosfera čeka Napoli i kakav bi pristup Italijani trebalo da imaju na utakmici, pa je to bila i jedna od tema konferencije za medije.

Upitan da li je bivšeg šefa i prijatelja možda posavetovao pred večerašnji duel na stadionu "Rajko Mitić", Mirković je odrično odgovorio.

- Zar mislite da bismo razgovarali samo o fudbalu, da nemamo "more" drugih tema za priču? - uzvratio je kontrapitanjem Mirković.

- Mi smo nekada saradjivali kao igrač i trener, danas smo kolege. Ali i prijatelji koji imaju mnogo drugih stvari za razgovor. Nije fudbal sve... To što je izaslo medijima je razgovor za jednu napuljsku lokalnu radio stanicu. Pozvali su me i govorio sam im realnu situaciju, čak veoma afirmativno o Crvenoj zvezdi, atmosferi na njihovom stadionu, timu... A ovde je ispalo kao da sam državni neprijatelj - sa osmehom konstatuje Mirković.

Zoran Mirković pozdravlja navijače Partizana; Foto: Marko Jovanović

Trener crno-belih je posle oficijelnog dela medijima otkrio i kakvog je prijatelja imao u Anćelotiju tokom bombardovanja naše zemlje 1999.godine, kada je bio igrač Juventusa.

- Bombardovanje je trajalo, nijednu noć nisam spavao do pet ujutru od brige za najbliže. Svako jutro Karlo me je čekao na hodniku u sportskom centru i pitao za porodicu, prijatelje, naš narod. Interesovao se o dešavanjima, nudio da pomogne šta može. Veliki je "Mister" čovek, zato je u svakoj ekipi u kojoj je radio bio voljen i igrači su tugovali i plakali kada je odlazio - jasan je Zoran Mirković.

Na Enfildu se sastaju fabrike golova Liverpul i PSŽ, pa su igre na golove, na primer oba tima daju bar po gol, i biće ukupno bar četiri pogotka (GG4+) s kvotom 2,25, najlogičniji izbor. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - PSŽ.

Inter se vratio u LŠ posle višegodišnjeg odsustva i dočekuje Totenhem, prilično redovno učesnika ovog takmičenja. Kec na Meaci je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Totenhem.

Barselona je obično veoma ubedljiva u prvom kolu Lige šampiona, a kvota da će PSV biti savladan bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - PSV.

VIDEO: Anćelotiju dva puta zazvonio telefon na ključno pitanje o Zvezdi

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misko

    18. septembar 2018 | 17:25

    Bara Mirković je veliki fudbaler i čovjek to svi znaju i normalno je da ima i takve prijatelje.kao veliki profesionalac govori o Zvezdi vrlo iskreno i afirmativno!!

  • Čika Jova

    18. septembar 2018 | 17:54

    Kome sad da veruješ Batici ili medijima? Batica kaže govorio je afirmativno, a mediji kažu kontra.

  • Miki

    18. septembar 2018 | 17:57

    Ne verujem ni jednom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA