Nije Zvezda ovde da se neko zaj*b*va sa njom: Degenek posle meča sa Napolijem objasnio šta čeka sve rivale koji dođu na Marakanu! (VIDEO)

Fudbaleri Zvezde puni su samopouzdanja posle meča sa Napolijem

  • 52

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da odole napadima favorizovanog Napolija i odigraju 0:0 svoj prvi meč u Ligi šampiona. 

Zanimljivo je da su crveno-beli sada 2. u grupi C Lige šampiona, odmah iza Liverpula, koji je slavio protiv PSŽ-a.

>>> Terzić odveo De Laurentisa u Franš: Šta se jelo i pilo na ručku Zvezde i Napolija pred bitku u Ligi šampiona? (FOTO)

Ovakav ishod protiv Italijana, ni malo nije začudio štopera Zvezde Miloša Degeneka.

-Neka misle, šta da im kažem. Svako ima pravo na svoje mišljenje, nama prija to što nas omalovažavaju, ne valja pričati to, nama proradi inat, nismo mi ovde da se zaj*b*vaju sa nama i da nam se smeju. Možda nećemo osvojiti Ligu šampiona, ali neće niko da se sprda sa nama.

Kompletnu izjavu Degeneka pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan 89

    19. septembar 2018 | 00:22

    Prvi put gledam Zvezdu bez tenzije! Mogu na miru da pijem pivo i gledam utakmicu svestan da su svi ubedljivo jači. Onda osvojimo bod kao kuću, a ja srećan! Hvala Zvezdo za Ligu Šampiona i njenu mušemu na centru Marakane! Vlado, jel znaš šta ima Partizan što Zvezda nikada neće imati? - Prvog komšiju prvaka Evrope! 😂

  • Navijac

    19. septembar 2018 | 06:29

    Jbt ne mogu da verujem dokle dostize ljudska sujeta kompleksi i zloba.Da je veceras igrao partizan,sigurno bih navijao za njega i ako navijam za Zvezdu,necu sigurno navijam za tamo neke zabare.A koliko vidim vecina grobara je navijala da napoli nakanta Zvezdu.E pa niste to docekali.Nismo dozvolili da nas protivnik koji je svakako jaci,porazi na nasoj Marakani Hramu Srpskog Fudbala.Momci su odigrali hrabro i ginuli su na terenu i igrali koliko su mogli protiv daleko jaceg protivnika.Znam da je svaki pravi Zvezdas ponosan na ove Momke,jer daju sve od sebe koliko mogu.A i da smo izgubili,mislim da im 50 posto navijaca ne bi zamerilo,jer nisu se predali bez borbe.U svakom slucaju ovi Momci i Zvezda ispisuju Istoriju Srpskog fudbala,pobedili ili izgubili.Jer jednog dana svi ce se secaju fudbala koji je Zvezda igrala protiv Velikana kao sto su Liverpul Pariz Napoli.A vi mali iskompleksirani ljudi necete nigde u tome postojati,kao ni vasa sujetna i zlobna nadanja.Bravo Zvezdo ,idemo dalje samo jako,Zvezdaa.

  • Goran

    19. septembar 2018 | 08:43

    Svi vi sto tvrdite da nece vise biti ni jednog boda i da se ovako ne igra u ligi sampiona procitajte sta pisem.Bas ste veliki strucnjaci.A,kako je Zvezda mogla da igra drugacije sa Napilojem od pruzenog?Naravno da ce protiv mocnog Liverpula i PSG igrati slicno.Nema ovde Trnave,Munje iz Barica,Flore i Partizana.Momci su dali sve od sebe koliko se moze i treba cestitati.Bod kao kuca velik.Bravo momci na rabrosti u igri protiv velikog Napolija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA