≫ 

Niko na stadionu nije prepoznao legendu iz Barija, 50.000 ljudi gledalo je nepoznato lice kako ide rame uz rame sa Dejom, Sinišom, Belodedićem... (VIDEO)

Ni oni najzagriženiji navijači nisu bili sigurni o kome se radi

  • 8

Među počastvovanim članovima zlatne generacije Zvezdinih šampiona iz Barija, pored najpoznatijih imena na čelu sa Mihajlovićem, Savićevićem, Binićem, Šabanadžovićem, našao se i čovek koga u tom trenutku verovatno niko nije prepoznao, ali ni kasnije posle detaljnog pregledavanja snimka.

Čak su i oni "hard kor" navijači Zvezde bili u rebusu.

U pitanju je rezervni golman ekipe koja je pokorila Evropu 1991. godine Željko Kaluđerović, za mnoge neprepoznatljiv, mada nije ni u vreme aktivne karijere bio eksponiran kao najpoznatiji članovi tima.

Ipak, njegova pojava sa kačketom mnoge je zbunila, bilo je teško prepoznati o kme se radi.

Inače, Kaluđerović je posle fudbalske karijere ostao u fudbalu, radi kao trener golmana u Mornaru iz Bare odakle je rodom.

VIDEO: Pogledajte defile junaka iz Barija pre meča Zvezda - Napoli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda Crvena

    19. septembar 2018 | 22:03

    Branio protiv Glasgov Rendzersa! Dobar golman!

  • Alessandro

    19. septembar 2018 | 22:33

    Ne sumnjam da je bio dobar golman čim je bio u Zvezdi jer u to vreme su samo takvi i mogli da budu deo tima. Ipak, njegova pojava pokazuje sav besmisao Lukićeve odluke da i Željko Kaludjerović i Dejan Savićević u paketu budu 6. Zvezdina zvezda! Kad smo kod Lukića, pa gde je sinoć ta "legenda" iz Barija?

  • Eurosport

    19. septembar 2018 | 22:47

    A Ljubiša Milojević, Rade Tošić?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA