Mirković osuo paljbu po suđenju pred derbi: Ne plašim se nikoga, dobro znam da namirišem neke stvari!

Odluke arbitra Đorđića revoltirale Mirkovića

  • 30

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković izjavio je nakon pobede nad Radom (1:0) da se vidi pomak u igri crno belih i da je bilo dosta dobrih stvari.

- Bilo je tu dosta dobrih stvari, ima pomaka u igri. Imali smo problem sa realizacijom pogotovo u prvom poluvremenu, a u pojedinim delovima utakmice izgledalo je kao da su im noge okovane - rekao je Mirković posle utakmice.

On je čestitao ekipi Rada na fer i korektnoj utakmici i istakao da mu je žao njihovih povređenih igrača, takođe je čestitao i svojoj ekipi na relativno dobroj utakmici.

Rikardu nije uspelo da zatrese mrežu Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Kada je reč o igri crno-belih Mirković je rekao da generalno gledano može da bude zadovoljan, jer je napravljena dobra uvertira za nedelju i 158. večiti derbi protiv Crvene zvezde.

- Hteli smo da dođemo do igre i posed je bio na našoj strani, ali u poslednjoj trećini nismo imali odlučnost i ubilačku agresivnost da se postigne gol. Postigli smo gol u drugom poluvremenu i onda smo izrotirali malo drugačije - kazao je šef struke crno-belih.

Mirković je dodao da ima pamćenje kao slon i da su mu neke stvari kristalo jasne.

Pantić i Lutovac u duelu Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović



- Konkretno, ovaj mladi gospodin (Miloš Ðorđić) koji je sudio večerašnju utakmicu, sudio nam je i protiv Mačve. Ako vratimo film kako je lako dosudi penal protiv nas, a onda kako ga lagano nije dosudio. Meni neke stvari ovde nisu jasne, u stvari, kristalno su mi jasne. Ako nama u domaćem fudbalu trebaju ovakve stvari, nema problema, ali ja nisam iz te priče. Dugo sam u fudbalu i mnogo dobro ga vidim, osećam i retko šta može da mi promakne, a znam i da "namirišem" neke stvari - kazao je Mirković.

Na pitanje novinara da li se plaši nedelje Mirković je istakao da nema čega da se se plašim.

- Ne plašim se nikoga. Čega da se plašim? Žašto bih se plašio, ali jednostavno, jedno sa drugim ne ide - rekao je trener crno-belih i dodao "neka pobedi bolji".

Inače, sporna je Mirkoviću bila odluka Đorđića da ne svira faul za crno-bele kada je oboren Janković pri ulasku u šesnaesterac. Diskutabilno je da li je faul bio za penal ili slobodan udarac, ali je sudija svakako pri ovoj situaciji pogrešio jer Kasalica za obaranje sa obe ruke nije sankcionisan nikako.

VIDEO - Koliko propuštenih šansi! Prvo deo utakmice Partizan- Rad bez golova

VIDEO - Sjajan pogodak Marka Jankovića! Partizan- Rad 1:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    19. septembar 2018 | 23:40

    Ko o cemu ‘oni’ o postenju! Sta sad nije valjalo? Imali ste igraca vise. Da nije trebalo svirati i penal?

  • tuki czbg

    19. septembar 2018 | 22:13

    E zato je Miloje tata za tebe, vec sad si poceo da kukas.....

  • Delija

    19. septembar 2018 | 22:47

    Necu Vas cackat u ovom postu. Bicu potpuno realan sa komentarom. Rad je na poluvremenu trebao da vodi sa 2:0 ili sa 3:0. Izvukao Vas je golman sa nekoliko odbrana. Ne znam zasto je kriv sudija, iskreno lose ste igrali, kao sto lose igrate svaku utakmicu. Bolje je Vasem treneru da bude iskren, kad se bavi ovim pitanjem, i da ne krivi ljude van Partizana za vasu propast, nego kad vec trazi krivce i alibi treba posteno da kaze da nema fudbalere, i da Vasa uprava nije sposobna da dovede nekog ozbiljnijeg igraca. To je pravi alibi, koji bi postovala sva fudbalska javnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA