Šta je Ronaldo rekao sudiji kada je isključen 1. put u karijeri u Ligi šampiona? (VIDEO)

Brih nije mnogo mario za njegove reči

  • 5

Sudija Feliks Brih podigao je veliku prašinu crvenim kartonom koji je pokazao Kristijanu Ronaldu, čime je prilično prenaglio uz asistenciju pomoćnika.

Ronaldo je u jednom duelu potkačio igrača Valensije Murilja koji je pao, a onda ga je uhvatio za glavu gestikulirajući da rival simulira povredu, nakon čega je usledila žestoka reakcija sudija.

 

Nije Ronaldo mogao da poveruje šta mu je učinjeno, rasplakao se, čak dugo raspravljao sa sudijom, kom je nekoliko puta rekao " da nije ništa uradio".

Situacija nije previše poremetila trenera Masimilijana Alegri, koji je znalački vodio meč do pobede.

- Igrali smo dobro dok nisu isključili Ronalda, onda smo nastavili da se trudimo i prkosimo toj odluci. Zaslužili smo dva gola, nije lako ovde igrati jer Valensija napada uz stadion koji je na njenoj strani od prvog minuta - rekao je posle meča trener Juventusa Masimilijano Alegri.

Uzaludno je to bilo, baš kao u slučaju meča Srbija - Švajcarska na poslednjem Mundijalu, na kom Brih nije sudio penal Orlovima.

VIDEO - Navijači Zvezde napuštali Marakanu 10 minuta pre kraja meča sa Napolijem!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamoneko

    20. septembar 2018 | 08:23

    Prvo treba pogledati snimak realno pa onda suditi. Slazem se da treba iskljucuti nekog zbog nesportskog ponasanja ali ovo je hir sudije. Ronaldo nije cupao niti udario igraca samo mu je spustio ruku na glavu. Reskcija Ronalda pre spustanja ruke na glavu igraca je bila ostra, ali sam cin sake na glavu nije nikakav ne sportski dogadjaj. Inace ovaj sudija je poznat po lazirsnju utakmica.

  • acko

    20. septembar 2018 | 07:55

    ..Ronaldo je veliki prevarant..

  • N N

    20. septembar 2018 | 01:39

    Pa sta treba da znaci da ako je ronaldo ne sme da bude iskljucen ? Dosta je i bio privilegovan od sudija ako se protivnicki igrac nadje blizu njega njemu se svira slobodan udarac a on moze udarati do mile volje i prolaziti nekaznjeno. Bravo za sudiju potpuno ispravna odluka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA