≫ 

Juventus pod istragom UEFA zbog transfera Kristijana Ronalda i potrošenih skoro 250 miliona evra!

Stara dama će morati da opravda svaki potrošeni cent

  • 0

Šampion Italije Juventus našao se na meti UEFA zbog trošenja sume od 244 miliona evra tokom letnjeg prelaznog roka u okviru koje je i najbolji fudbaler sveta kristijano Ronaldo stigao u klub. 

Velika svota novca nadležnim telima, i te kako, je sumnjiva, pa će u Torinu morati da daju odgovore na brojna pitanja.

>>> Ronaldo isključen u suzama: Brih napravio cirkus u pobedi Juventusa, Siti izgubio od Liona, Tadić odličan u debiju! (VIDEO)

Kako prenose mediji u Britaniji, glavna tema istrage je Kristijano Ronaldo na čije dovođenje iz Real Madrida je potrošeno 110 miliona evra. Portugalski superstar samo je jedan od igrača koji je pojačao redove Stare dame jer su u klub još stigli i Daglas Košta i Žoao Kanselo.

Kako finansijski fer plej mora da se poštuje nadležna tela će "pročešljati" poslovanje kluba kako bi se utvrdilo da li su svi transferi obavljeni u skladu sa zakonom.

Juventusu ostaje da se nada da će rashode, u koje spada i Ronaldova plata od 225.000 evra nedeljno, "pokriti" prodaja dresova i TV prava, što bi bila i karta na koju igraju pred arbitražnom komisijom.

VIDEO: Da li bi ste pojeli Ronaldovu picu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA