≫ 

Sudija Feliks Brih poznat je kao "dželat" Mitrovića i Ronalda: Ovo su odluke zbog kojih strada fudbal! (VIDEO)

Srbija je ostala bez penala i bodova, a Ronaldo će morati da pauzira zbog crvenog kartona

  • 16

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo prvi put u karijeri dobio je crveni karton u jednom meču Lige šampiona, što ne bi bilo ni malo čudno da odluku o kazni nije doneo kontroverzni Sudija Feliks Brih koji je pre nekoliko meseci na Mundijalu u Rusiji "prećutao" penal za Srbiju protiv Švajcarske. 

>>> Šta je Ronaldo rekao sudiji kada je isključen 1. put u karijeri u Ligi šampiona? (VIDEO)

Ronaldo je u jednom duelu potkačio igrača Valensije Murilja koji je pao, a onda ga je uhvatio za glavu gestikulirajući da rival simulira povredu, nakon čega je usledila žestoka reakcija sudije posle koje je Portugalac bio u neverici.

U Solun večeras stiže Čelsi, koji očekuje paklena atmosfera na prepunom stadionu Tumba. Kvota na dvojku je 1,60, a duplu šansu 1X 2,33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PAOK - Čelsi.

Kristijano Ronaldo je završio u suzama, ponavljajući da nije ništa uradio. Uz sve to, tokom meča Brih je sudio penale kao na traci, od kojih su dva od tri sumnjiva. Tako su na kraju su na njega bili ljuti bukvalno svi.

Sa druge strane, arbitar koji u Bundesligi važi, ili je barem važio, za jednog od boljih u meču Srbije i Švajcarske ostao je nem na povlačenje Mitrovića u kaznenom prostoru od strane dvojice igrača.

Iako je posao arbitra da deli pravdu i bude "nevidljiv", Feliksu Brihu to ne polazi za rukom pa je na poslednje dve međunarodne utakmice koje je vodio upravo on u prvom planu.

Posle njegovih odluka Srbija je ostala bez vrednih bodova, dok Ronalda čeka kazna.

UEFA, na čijoj se dodeli nagrada u Grimaldi forumu nova zvezda Juventusa nije pojavila, donosi odluku o suspenziji. Ona je nominalno dva meča, što bi značilo da Kristijano propušta "Old Traford". U još gorem scenariju, ona bi mogla da bude i tri, ako se uz isključenje prikači i nasilničko ponašanje, verovatno zbog plakanja posle kartona.

Verovatno je to i razlog zbog kojeg se mnogi pitaju da li je ovo organizovana "osveta" ili samo prestroga odluka briha i njegovih pomoćnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    20. septembar 2018 | 10:33

    I jedno i drugo su skandalozne odluke ! Tom sudiji ne treba dati ni amaterski fudbal da sudi

  • sale

    20. septembar 2018 | 09:26

    Strasno. Ovo zasluzuje dozivotnu suspenziju za Briha.

  • Milan233

    20. septembar 2018 | 10:19

    Ronaldo nije zasluzio crveni.Razumijem da ima i oni koji ga nevole,al realno,nije ni udario ni pocupao niti na bilo koji nacin povredio protivnickog igraca.Ima dosta grublji i opasnijih duela gdje nebude ni zuti karton.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA