Zvezda igra tri utakmice za sedam dana, a potom putuje na meč sa PSŽ-om!

Paklen ritam za izabranike Vladana Milojevića

  • 6

Počevši od večitog derbija protiv Partizana u nedelju (Arena Sport 1, 19.00), pred fudbalerima Crvene zvezde se nalazi paklen raspored utakmica! Ukupno tri za sedam dana, a potom i put u Pariz na meč Lige šampiona!

Crveno-beli su na svom zvaničnom sajtu objavili satnicu naredne tri utakmice u Super ligi, a posle večitog derbija izabranike Vladana Milojevića očekuje još jedno gostovanje i meč kod kuće.

Zvezda će u sredu 26. septembra gostovati Napretku u odloženom meču petog kola domaćeg prvenstva. Taj duel na programu je od 18:30.

Nakon toga će Zvezda dočekati Mladost u okviru 10. kola Superlige. Duel sa ekipom iz Lučana zakazan je za subotu, 29. septembar, od 20:30.

Posle obaveza u SL, crveno-beli će u utorak 2. oktobra otputovati u Pariz na meč LŠ sa Pari Sen Žermenom. Duel protiv renomiranog protivnika u okviru 2. kola grupe C je na programu 3. oktobra od 18.55 minuta.

Podsetimo i to da Zvezda posle sedam prvenstvenih utakmica ima maksimalan učinak, odnosno 21 osvojen bod i gol-razliku 22:3. Što se tiče LŠ, nedavno su osvojili prvi bod protiv Napolija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐⭐⭐

    21. septembar 2018 | 12:58

    Imamo 3 tima! Svaki je jači od bilo koje ekipe u Srbiji i to šest puta!

  • Ckalja

    21. septembar 2018 | 13:44

    Ove 3 naredne su zagrevanje za ono što sledi 😆💪

  • Čola

    21. septembar 2018 | 13:17

    Imaju šansu da se uigraju, jer sa onim igrom ko protiv napolija, ne ćemo proći sa Parisom dobro. Trebaju više da se dodavaju i da se nude da dobiju loptu, a ne da se sakrivaju iza drugih igrača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA