≫ 

Derbi izlog za evropske emisare: Igrače večitih gledaju Dortmund, Sautempton, Lil, Galata, Fjorentina...

Skauti brojnih evropskih klubova dolaze u Humsku kako bi na delu videli fudbalere crveno i crno-belih

  • 22

Derbi Partizana i Crvene zvezde, kao jedan od najvećih i najpoznatijih u svetu, kakav god odnos dva tima bio u datom trenutku, da li klubovi imali ektrakvalitetne ili prosečne fudbalere, uvek je bio magnet za skaute najvećih svetskih klubova.

Ništa se ne razlikuje ni predstojeći 158. duel večitih rivala, koji će okupiti mnoštvo emisara evropskog fudbalskog krema, kojima su ljudi iz Humske samo tokom današnjeg dana omogućili “brdo” propusnica. Što zvaničnih, na direktnan zahtev operativcima crno-belih, što preko posrednika, naših menadžera sa kojima pomenuti klubovi sarađuju.

>>> Mirković delio komplimente Zvezdi, pa poručio: Imam samo jednu dilemu oko sastava za derbi!

Ima tu klubova iz Nemačke, Španije, Italije, Belgije, Engleske, Francuske, Turske, koji su se uredno najavili i potvrdili svoj dolazak u nedelju, kada će imati priliku da u “izlogu” vide sve ono najbolje čime u ovom trenutku raspolažu Partizan i Crvena zvezda. Od onih najmlađih i najtalentovanijih fudbalera, do iskusnih prvotimaca dve ekipe.

Detalj sa prošlog Derbija; Foto: MNPress

Telegrafu je potvrđeno da su zvaničan zahtev za ulaznice, u samo dva minula dana, zatražili bundesligaš Borusija iz Dormunda, italijanski klubovi Đenova, Spal, Peskara i Fjorentina, te španske ekipe Viljareal, Valjadolid, Las Palmas i Hetafe, zatim francuski Lil, turski Galatasaraj, kao i engleski premijerligaš Sautempton, čije je boje do ove sezone branio naš Dušan Tadić.

To, naravno, nije sve, jer u Humskoj očekuju i sutra veliku potražnju, a biće svakako i skauta klubova, koji će na derbi stići nezvanično, obezbeđujući mesta preko posrednika i saradnika u našoj zemlji.

VIDEO: Delije posle Napolija najavile derbi - Pet komada, pet komada

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veliki. PARTIZANOVAC

    21. septembar 2018 | 19:43

    Of KOMSIJE odvesce nekog a OD mojih preporucio bih sve NASE VODZE I SA JUGA I ZAPADA valjda CE DA nam SVANE O DA NJIHOVE VODZE PUTA ILIJEV VAZURA VISE VOLIM PARTIZAN OD PROFITERE

  • Papilon

    21. septembar 2018 | 21:37

    Navodno su zainteresovani za kompletnu odbranu Partizana, kazu da takav bunker kakav su oni napravili protiv Proletera nemaju ni Rusi u svojim vojnim snagama.

  • Bajina Basta

    21. septembar 2018 | 20:28

    Nemanja Matić je ljudina 100%,Bog mu pomogao!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA