≫ 

Čelnici Zvezde najavili dolazak na derbi: Partizan će ispoštovati rivale uprkos "slučaju falus"

Posle nenilih događaja i propusta u organizaciji na prethodnom 157. derbiju u Ljutice Bogdana, tinjala je dilema da li će rukovodstvo crveno-belih doći na stadion u Humskoj

  • 14
152 Derbi FK Partizan - FK Crvena zvezda, Vladimir Vuletić i Zvezdan Terzić Foto: Marko Todorović

Ako je i postojala sumnja da li će čelnici Crvene zvezde u nedelju doći na stadion Partizana i prisustvovati meču, posle incidenata u loži, koji su prouzrokovali i nemile scene na samim tribinama, na minulom 157. večitom derbiju na stadionu “Rajko Mitić” - dileme više nema.

>>> Ginemo za Zvezdu, očekujem "vatromet" u derbiju: Degenek priželjkuje pobedu protiv Partizana! (FOTO)

Tokom jučerašnjeg dana u Humsku je stigao zvaničan zahtev sa druge strane Topčiderskog brda, da se najužem rukovodstvu, na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, omogući dovoljan broj mesta u svečanoj loži, ali i u ložama nadomak pomenute i on će biti ispoštovan, saznaje Telegraf.

Do sada se na potvrdu o dolasku čelnika (a sve zbog čestih neprijatnih scena) obično čekalo sat, pa i pola časa pred početak utakmice, kako sa jedne, tako i sa druge strane, međutim, ovoga puta je potvrda stigla dva dana ranije i u Partizanu će, kao dobri domaćini, ostaviti dovoljan broj mesta čelnicima najvećeg rivala.

>>> Nekad je bila Ljutice Bogdana, a sada... Mateja Kežman motivisao igrače Partizana podsećanjem na svoje golove u derbiju! (VIDEO)

Postavljalo se pitanje minulih dana da li će čelnici Crvene zvezde uopšte "uzvratiti" posetu, jer je na pomenutom 157. večitom derbiju u Ljutice Bogdana došlo do velikih propusta u organizaciji.

Sve je počelo provokacijom na zapadnoj tribini, kada su navijači crveno-belih uneli improvizovane faluse, napravljene od balona, koji su završili u loži gde su se nalazili čelnici Partizana. Najuže rukovodstvo kluba iz Humske odmah je napustilo stadion rivala i izdalo zvanično saopštenje.

Ali, ispostavilo se da je provokacija sa balonima bila uvertira i inicijelna kapisla žestokog incidenta na zapadnoj tribini, kada su se sukobili navijači dva kluba, a u neredima su povređeni i nedužni gledaoci...

>>> Tri poraza u nizu ima Totenhem, i to je mnogo za ovakav tim. A dvojka protiv Brajtona nosi kvotu 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brajton - Totenhem

>>> Perfektni Liverpul čeka Sautempton. Pariskim Svecima je dao tri gola, a koliko će ovim s juga Engleske? Kvota na 1&4+ je 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Sautempton.

VIDEO: Večiti derbi - sve što niste znali o fudbalskoj svetinji u Srbiji

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    22. septembar 2018 | 13:32

    Takve stvari se događaju samo na stadionu Mitar Mirić, dođi slobodno Terziću ... ipak si ti legenda kluba

  • Papilon

    22. septembar 2018 | 12:11

    Ha, ha, kakva slika, i Terza i Vuletic se smeskaju i rukuju a na licima se tacno vidi sta misle jedno o drugom.

  • GP

    22. septembar 2018 | 13:25

    Pa bice "lepo" docekani!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA